Viikonlopusta on kotio ja arkeen selvitty, olipas ihanan mukava reissu! Perjantainen Yölinnun konsertti oli loistava, upea, mahtava! On se niin erilaista konserttilavalla tuo musiikki kun on äänentoistot kohdillaan, valot ja fiilikset erilaiset kuin tansseissa ja voi vaan keskittyä kuuntelemaan. Kyllähän Yölinnun monet biisit saavat kyyneleet silmänurkkaan ja monet muistot mieleen, käytiinhän murusen kanssa ekat treffitkin Yölinnun tansseissa yms... mutta ihanan hieno tunnelma oli tuolla loppuunmyydyn täydessä konserttisalissa. Loistavaa! Olipa onni että sinne liput voitin ja pääsimme  osalliseksi konsertista. Ja tosi mukava oli olla siellä Teijan kanssa ja tavata samalla reissulla häntä ja perhettään.

Lauantaina oli ihana häät! En ole koskaan kenessäkään muussa parsikunnassa nähnyt sellaista rakkauden tunnetta, sellaista onnellisuutta ja säteilyä, tämä heidän yhteys on jotenkin aivan uskomaton. Monet rakastuneet parit ja pitkään avioliitossa olleet rakastajat olen nähnyt, mutta ei koskaan kenessäkään tälläistä... Niin kauniit puheet he pitivät kumpainenkin, tunsi ettei ne olleet vain kauniita sanoja, niiden sisältö oli niin aito ja voimakas... sulhanen kertoi puheessaan ensitapaamisesta ja rakastumisesta, morsian jatkoi kosinnasta ja häiden odottelusta jne.... Morsian lausui aviomiehelleen kosintapäivänä kirjoittaneensa runon, sulhanen lauloi vaimolleen sanoittamansa rakkauslaulun... Morsian 48v ja sulho 51v. Olivat seurustelleet 1225 päivää, joista 10 päivänä eivät olleet toisiaan nähneet, mutta soittaneet niinäkin iltoina...

Vihkiminen on Tuusulan kirkossa, kaunis vanha pieni puukirkko. Hääjuhla oli maanpuolustuskoulun upseerikerholla, joka oli juhlava vanha rakennus. Sade loppui sopivasti kirkon parkkipaikalla mennessä ja hääjuhlaa päästin viettämään auringonpaisteessa kastumatta, onneksi -sillä koko aamupäivän satoi kaatamalla synkän harmaasta taivaasta. Hääpari oli niin kaunis, tyylikäs ja aivan toistensa näköisiä. Niin yhteensulautuvan oloisia... Upseeriteemaa ei häissä ollut, vaikka uumoilin etukäteispuheista, että kakku leikattaisiin miekalla ja paikalla olevat upseerikaverit järjestäisivät jotain sotilaallista menoa... mutta ei ollut tälläisiä. Ruoka, kakku ja muut tarjoilut olivat runsaat ja maistuvat, tanssit oli erittäin hyvät, sillä hääpari on loistava tanssipari ja häävieraissakin oli monet entiset kilpatanssiparit, tuomarit ja tanssikoulun opettajat. Mielettömiä kuvioita ja hienoa menoa oli silmäniloksi!

Sulhasen lapset lauloivat "Sua vain yli kaiken mä rakastan" -yksi säkeistä esitettiin räppinä :)  Sulhasen poika n.12v oli bestman ja tanssitti morsianta ihanasti valssiin... Sulhasen tytär 20v oli kaasona ja huolehti kaikista juoksevista asioista tosi hienosti!

Kaikenkaikkiaan oikein heidän oloiset ja näköiset tyylikkäät juhlat, kodikas tunnelma ja rakkauden täyteinen fiilis, kaikki onnistui täydellisesti nappiin ilman mitään kommelluksia. Häämatkalle he lähtivät sunnuntaina viikoksi lappiin vaeltamaan.

Lainasin digikameraa ja napsin 135 valokuvaa, mutta kun poltin ne cd-levylle ja äsken ei siellä levyllä ollutkaan yhtään tiedostoa, en ymmärrä sillä tarkastin vielä polttamisen jälkeen, että olivat kaikki levyllä...joku sit meni mönkään :( Toivottavasti kuvat ovat vielä Teijan tietsikassa, sillä kamerasta ne jo poistettiin... ehkä voisin vielä onnistua saamaan ne levylle ja itselleni..toivottavasti!