Päiväkahvilla istuessani selailin vanhoja lehtiä mitä toin eilen vintinrapusta ison nipun, ajatus oli että selailen ja leikkelen kortteihin sopivat kuvat ja vien lehdet sit roskiin... mutta... Miten noita voi pois heittää??? Korttivimmassa tarvii milloin minkäkin laista sanaa, kirjainta, kuvaa....

Tämähän on ihan hullua! Olen muutenkin huono heittämään mitään roskiin... toiset tuovat roskistaan tavaraa mulle, kuten tilkkuilijat leikkaus-silppujaan joita mä tarviin kangaskorteissa ja tilkkumaalauksessa... Ja nyt tämän ATC-villityksen kourissa ei mitään paperimatskuakaan voi heittää pois! Kaikkeahan voi noissa korteissa käyttää, vanhoista puhelinluetteloista mainoslehtisiin....  Onkohan tää ihan  tervettä??? No enivei, mukavaa tuo kortin teko ainaskin on :)

Virtaa on nyt hirveesti koneessa, liekö siitä saa kiitellä taas jälleen kerran Aloe Veraa vai tätä viljatonta viikonalkua!? Aloitin sunnuntai illasta tämän viljattoman viikon, että pääsen paremmin hiilarittomaan ruotuun... olen tyystin ilman viljaa, ruistakin ja gluteenittomia. Sekä ilman sokeria ja suklaita ja karkkeja yms, viikonloppuna pääsi taas vähän repsumaan suklaisiin ja karkkeihin ote... Ehkä tämä tiukkaviikko vie mieliteot ja sokerihumala tasaantuu... ilmavaivatkin saa mennä menojaan. Toivon että Karikin saa pidettyä itseään tiukkana, viljan vähennys on hänelläkin käynnissä..... katsotaan miten se vaikuttaa ihottumaan jos on ilman vehnää.

Mutta mukava on muuten olla tällä ruokavaliolla, saa syödä ja herkutella. Äsken paistelin broilerin ohut-leikettä voissa ja carryssä, päälle valkosipulivoita lautasella ja söin ison annoksen. Jälkkäriksi kunnon kermaiset pannukahvit ja leipäjuustoa- mikrossa lämmitettynä ja päällä kanelia ja makeutusainetta. Nyt napa rutisee ja hyvä on laihtua!

Eilen iltana oli oikea kunnon siivous-inspis! Monta tuntia huhkin vintinparussa, siinä tasanteella missä on piironki ja hyllyjä ja miljoona pahvilaatikkoa ja nyssäkkää! Siivosin ja lajittelin materiaaleja laatikoihin, raivasin lehtipinoja ja paperikasoja. Mulla on omituinen mania säilöä kaikki paperijututkin ja niitä kasoja sitten piisaa! Mutta nyt piirongin päällä on jo monta setvittyä pahvilaatikollista askartelu materiaaleja ja tiedän mitä missäkin laatikossa on! Waude! Ylläreitäkin löytyi vaikka mitä! Tänään se homma jatkuu ja keittiössäkin on vielä monta lajittelukasaa meneillään... tosi hyvä juttu kun saan jotain rotia tähän materiaalikaaokseen! Kumpa tämä inspis kestäisi niin kauan että pääsen vintinrapusta vinttiin, siellä riittää ompelukamojen kanssa raivausta ja siivousta vaikka kuinka, ihana olis sinnekin saada joku tolkku.

Ja eikun jatkamaan hommia! Kahvitauko on ohi...Mukavaa tiistaita kaikille!