Eilinen paastopäivä meni loistavasti, ei ollut nälkä eikä muutenkaan tehnyt mieli syödä mitään, Join litroittain vihreää teetä, vissyä, vettä ja pari lasillista aloe veraa...

mutta tänään olikin sitten tosi huono päivä. Koko päivän oli huono olo, päätä särki ja palelsi, lisäsin juomista, se yleensä auttaa noihin oireisiin mitkä ovat kuona-aineen lähtemisen merkkejä... mutta ei, etova paha-olo vain lisääntyi, join jo puoli lasillista mehukeittoa kun pää meinasi haljeta... ja sitten piti mennä oksentamaan, pariin kertaan tyhjensin ja tuntui että kaikki juomani neste, monta litraa oli imeytymättömänä ja tahtoi ulos.... vaikka olen paaston aloittanut kaikkien vanhojen tapojeni mukaan.

Kävin hieronnassa ja se vähän helpotti oloa ja ajattelin hyvillä mielin jatkaa, mutta ei... sitten tuli entistä pahempi olo ja taas oksentamaan... nyt otin pari lusikallista partaäijän jogurttia ja mehukeittoa lorauksen sekaan ja join puoli lasillista Aloe Veraa, nyt tuntuu olo tasaantuvan ja päänsärky laantuvan. Tahtoisin pari päivää vielä olla syömättä.. mutta onhan se huomenna annettava periksi jos kroppa ei ole samaa mieltä. Joskus ei vain onnistu, vaikka tekee kaikkien sääntöjen mukaan, paasto on niin henkinenkin puhdistuminen, että ehkä mun prosessi ei nyt ollut sit vailla paastoa... mene ja tiedä. Mutta pääasia tässä on nyt se, että olen saanut tuon hiilarinhimon katkaistua ja elimistön glukoosivarastot tyhjemmiksi, siitä se karpimpi elo ja sen myötä laihtuminen alkaa.

Olenhan paastonnut kymmeniä kertoja ja yleensä viikko - puolitoista menee oikein hyvin. Kerran on vuosi sitten käynyt tälleen samanlai,että paasto piti lopettaa toisena päivänä... mutta kuulostellaan :)