Tiistaissa jo taas mennään, aika tuntuu lentävän. Kortteja olen tehnyt reippaan 50 kpl, mutta enhän tietysti niitä hokannut kuvata kun tuossa olivat isossa läjässä kerralla, vein jo osan pois... mutta tuleehan noita päivittäin monta lisää, joten kuvaan sit jotain :)

Korttikurssilla oli lauantaina 4 osallistujaa, vähäinen määrä, mutta sitäkin innokkaampia ja ahkerampia korttien tekijöitä. Kovasti olivat mielissään ja kiitollisia ideoistani, vaikka itsestä tuntuu että ei ole mitään uutta ja ihmeellistä, niin ehkä ne toisen ideat sitten tuntuu itselleen uusilta  tai ainakin sellaisilta että innostuu kokeilemaan.  Minusta on tosi kivaa kun korttikursseillani käy tosi taitava mies askartelija, joka sitten kotona opettaa ideoita vaimolleenkin, vaimo ei ole päässyt kahdelle kurssille tulemaan. Ekalla olivat yhdessä :)

Itse ostin uudet akvarelli puuvärit joita voi laveerata kauniisti säiliöllisellä vesivärisiveltimellä. Entuudestaanhan olen väritellyt leimakuvia akvarellitusseilla, paperilautasen kautta ja tavallisella vesivärisiveltimellä.
Tuo säiliösivellin on aika kivan tuntuinen, vierastin vaan sen pitkää sivellin osaa, lyhyt ja vähän napakampi sivelinosa olis ehkä tarkempi kun se ei niin taipuisi.. mutta jospas harjoitus tekee mestarin tässäkin lajissa.
Toinen kiva  uusi juttu on tuo Fiskarsin kuvioleikkuri kukka, josta saa kivoja kerroksittaisia kolmiulotteisia kukkia  kortteihin. Kukkia on jo iso kupillinen, kun pitää tuota leikkuria keittiönpöydällä niin kahvivieraille näyttää tulevan himo ronksuttaa sillä vähän joka paperin laitaa :)))

Ompelukset ovat olleet nyt ihan sivussa, vaikka päässä muhii monta hienoa ideaa ja muutama keskenräinen ufo pitäis saada näyttelyä varten valmiiksi.... Sormet syyhyää vielä värjäämäänkin, tänään vois  ollakin hyvä päivä laittaa kellariin parit aurinkovärit muhimaan... eikun hommiin :)

Mukavaa talvista tiistaita kaikille!