Kiitoksia monista mukavista posteista. Pirkkikselle iso kiitos siitä langasta, se taitaa olla just sitä kaivattua lankaa... KID Mohairia, eikä KITTEN Mohairia miten minä olen sitä etsinyt. Ainaskin tuo näyttää kovin samanlaiselta ja sillä Noora nyt kokeilee tehdä huivin valmiiksi! Kiitos, laitan paluupostissa atc-matskuja kuten sovittiin. Ja kiitos Pirkkikselle myös atc-korteista, sain nekin tänään, teen omani tänä iltana ja koetan saada sulle kaikki huomenna kerralla postissa. Laitan kuvia tänne korteista myöhemmin.

Ultsilta sain ihania tilkku-aiheisia kortteja, iso kiitos niistä! Sinullekin on postia tulossa, jopa jo kuoressa asti, vaan ei vielä postilootassa... huomenissa...

Viivi ja Vagner-kortit ovat myös postituskunnossa ja lähdössä, tänäänkin multa jäi käymättä postissa.

ATC10 vaihdon vastakohtakortit ovat myös lähdössä vasta huomenna vaikka ne piti lähteä jo eilen... sori :(

Aamupäivällä könkkäsin kirkolle luontaistuotekauppaan ja tarkoitus oli käydä samalla reissulla postissa, vaan kun on tämä kiva pää kesän ja talven, niin enhän mä muistanut niitä posteja ottaa mukaan... Enkä sit jaksanut enää lähteä kipeällä koivella takasin kirkolle postiin. Käyn huomenna. Antakaa armoa jotka odotatte multa postia!

Olenkohan mä unohtanut jonkun postit kokonaan??!!

Janskylle lähtee siis kolmentonnin voitto myös huomenna ja Anskulle pääsiäiskortteja... Mitäs vielä???