Kyllä tässä on kesäpäivinä monenlaista tuusattukin... toiset viettää lomaa ja matkustelee siellä sun täällä... noh ajan minäkin näitä pakollisia välimatkoja, mutta se lomailu on multa tältäkin kesältä peruttu.

 

Tiilitauluja olen taas tehnyt vaikka kuinka monta, mutta se homma unohtui kuvaamatta.. tässä yksi kanamainen tuotos :) Kolmen servetin yhdistelmä.

Eikä toki korttien tekoakaan ole unohdettu.. vaikka pitkään aikaan en ole urakalla kortteja tehnytkään. Nyt olin kyläilemässä TuulaL:n luona maalla ja valtasin Tuulan korttitarvikkeet ja tuvan pöydän. Kahden päivän aikana  minulta syntyi 45 korttia. Kiitos Tuulalle ihanista leimasimista ja niiden käyttöoikeudesta!

 

Ompelukoneenkin olen jo nostanut pöydälle ja ommellut yhden kesähameen, hollannin Tuulan antamasta Burmalaisesta batikista.

 

Tapasimme toisenkin Tuula ystäväni kanssa kun hän tuli lomailemaan Hollannista. Meillä on hauska nettiystävyys vuosien takaa ja olemme jo usein tavanneetkin. Nyt yövyimme Jyväskylässä tyttären kämpillä, kävimme terassilla siiderillä ja Laukaassa katsomassa taidetta. Ihana paikka on Laukaan Leppävedellä oleva

Järvilinna,

siellä on käsityöläisten ja taitelijoiden pajoja ja paljon mukavaa näkemistä. Kuten myös ihana paikka oli matkan varrella oleva sisustusmiljöö -

upea vanhan talon tupa, täynnä sisustutavaroita, Hanneles.

Suosittelen poikkeamista molemmissa paikoissa!

 

Ajeltiin Tuulan kanssa Jyväskylästä Tampereelle ja kun ei ole liian kiire aikataulu niin voi poiketa isolta tieltä kun näkee mielenkiintoisia tienviittoja. Näin poikkesimme Jämäsässä Kenkätehtaalle ja kahdelle huopatossutehtaalle. Jämsän Partalan kylällä on kaksi isohkoa ja vissiin suomea ainoata huopatossutehdasta.  Lahtiselta tarttui Tuulan mukaan ihanat omenan vihreät huopaset. Siellä oli ihan älyttömän nättejä huopikkaita, ihanissa väreissä!