Jehkottaren korttihaasteessa oli tälle viikolle mallin sijasta sana! VALKOINEN!  Monenlaisia ihania "valkoisia" kortteja näkyykin, mutta kun minusta kulta, hopea, sininen, ruskea yms eivät ole valkoista... sehän helpottaa kummasti kun käyttää valkoisen kanssa vähän väriäkin.... Minä otin haasteen sellaisenaan vastaan ja oma korttini on oikeesti valkoinen. Kiva haaste!

2107439.jpg

Pidin tänään korttikurssin ja 8 innokasta kortteilijaa oli ahertamassa ja teimme Taavan tyylillä uudenlaisia leimauskortteja. Ideoita oli pyydetty myös vanhojen korttien hyödyntämiseen, joten leikeltiin sydämiä ja tageja yms. uusien korttien kuviksi vanhoista korteista. Yksi kurssilainen teki kivoja kortteja vanhasta valokuva-seinäkalenterista, siitä sai kummit ja mummit kivat kortit joissa oli lapset paljon pienempinä.

Muutama kurssilainen ei ollut kortteillut 25 vuoteen, joten opastus tuli tarpeeseen miten käytettään kaksipuoleista teippiä, leikkureita, koristeita yms yms. Kiva oli touhuta kun sakki on niin innokasta ja tuotteliasta ja valmiita kokeilemaan kaikkea. Mun korttikursseilla on aina yksi mieskin joka on tosi näppärä kortinaskartelija! Arabialaista maustekakkua oli kahvin kyytipoikana ja meillä kaikilla oli niin mukavaa.