Törmäsin netissä Hiekkaoliivin sivuille, mikä avasi minulle uuden korttiaskartelun maailman! Mitä kaikkea ihanaa siellä onkaan!!! Kyllä ihmiset osaavat kaikkea ihanaa tehdä, korttejakin vaikka minkälaisia! Wautsi! Minulle ihan uusi juttu on tämä ATC- korttivaihto. Askarellaan pieniä kortteja ja vaihdellaan niitä keskenään! Kortin koko ihmetytti, sillä se ei ole koolla pilattu, enkä siinä sen juju :) Kortti on 6,4 cm x 8,9 cm keräilykortti kokoa!  Aikani äimisteltyä korttien kuvia ja materiaaleja yms, tulin siihen tulokseen että onhan minunkin lusikkani tökättävä tähänkin soppaan :-) Ja eikun mukaan ekaan ATC-korttivaihtoon, jonka aiheena oli kiiltokuvat!

Nooralta löytyi  kaunis pahvirasia missä oli vanhoja kiltsikoita ja niitä sitten sormet syyhyten penkomaan...

343506.jpg

343505.jpg

Joulun jälkeen onkin askertelu ja korttijutskat olleet hetken jo pahvilaatikoissa, nyt oli kiire levittää osa keittiöön ja alkaa tekemään ekoja ATC-korttejani... Ideat eivät ole päätähuimaavia eivätkä erikoisia, ehkä vähän rajoittava tuo kahden kiiltokuvan "käyttöpakko"... ja tein molemmat korttini samalla tekniikallakin, liekö sekään ihan fiksua, näkyy ihmisten sivuilla olevan niin upeita ja erikoisia kortteja, jos jonkinmoisilla tekniikoilla! Mutta tälläiset ovat ekat ATC:ni.

343504.jpg

Vasemman nimi on "Iloa...Riemua" ja oikeanpuoleisen nimi on "Vapaana"... molempia toivotuksia tarvitaan alkaneena uutena vuotena 2007 !

Nyt odottelen osoitetta kenelle pääsen huomenna korttini postittamaan! Kivaa hommaa, kaikkea sitä täältä netistä löytyykään! Nämä ihka ekat ATC-korttini lähtivät siis Maisalle!

Harmitti että myöhästyin Hiekkaoliivin sivuilla olevasta "Salainen askarteluystävä" vaihdosta, mikä on sama systeemi kun meidän Kangaskavereiden "Yllätys Nyssäkkä" eli salaiselle ystävälle lähetetään paketti missä on askartelujuttuja, ensin vihjaillaan  kortein ja viestein ennen varsinaisen paketin saapumista. Kangaskavereiden Nyssäkässä oli määrätty joitakin juttuja mitä siellä piti olla, kuten kangasta yhteensä puoli metriä (useampaa erilaista yhteensä) jotain syötävää, jotain tuoksuvaa, jotain paperilla, jotain pikkutilpehööriä tilkkuiluun, jotain itsetehtyä jne...