Monenlaista väkerrystä tässä on tullut tehtyä ja paljon jäi tekemättä... äsken kirjoitin Tuulalle sähköpostiin että mitä pitäis tehdä ja itteänikin alkoi hirvittää :)

Eilen tein 4 tiilitaulua ja pari ruukkua, ovat vielä vähän vaiheessa keittiön pöydällä.. tässä yksi viimeistä lakkausta ja ripustusnarua vaille valmis... Tilaaja halus siihen etunimet ja antaa taulun pääsiäisenä tupaantuliaislahjaksi. Kirjoitus on tuossa vielä märkää, se on tehty sellaisella kokovärillä tuubista.

495286.jpg

Illalla murusen kanssa puhelimessa seukatessa, väkersin samalla mini- hexagoneista avaimenperän... hyvä juttu tuo handsfree kun voi puhelimessa löpistessä värkätä käsillä jotain :) Jospas tämä olis vaikka arpajaisvoitto killan näyttelyssä...

495279.jpg  495281.jpg

Illalla Taivaan Tulia katsellessa töllöstä virkkasin huivin, Tango Fani lankaa ja vitosen koukku. Keskellä on pitkä ruoto ja sen molemmin puolin 10 ketjusilmukan lenkkejä... ja huomatkaa että väri on mulle aika omituinen, eikä yhtään "mun näköinen"... mutta... mulla on thaimaan tuliaisiksi saatu silkkinen kietaisuhame jossa on kullan värisiä kuvioita ja siksi tuo huivin väri on valittu siitä hameen PETROOLISTA pohjaväristä... tuo alla oleva kullan kimalteinen sametti-trikoo on tuleva paita... huomenna nää pitäis olla juhlissa päällä.. joten eikun tekemään!

495288.jpg