Tänään oli tosi hieno postipäivä kun postilaatikkoni suorastaan pursusi yli kun sitä menin katsomaan... eilen tuli vain Tokmannin mainos, niin tämä oli nyt tosi tarpeen yllätys! Iso kiitos kaikille!
Ette usko miten kiva on saada postia kun päivän kuntolenkki on tuonne postilootalle!

Hollannin Tuulalta tuli ihana muhkea paketti jossa oli hopeanhohtoinen pikkureppu ja sisällä yö/oloasu, leggingsit, auringonkukka nenäliinoja ja ihana orvokkikortti!
Yöasun housut ovat ruskeansävyiset ja kukalliset, paita luonnonvalkoinen! ihana!
iso kiitos ja halaus Tuulalle. Oma synttäri-eläkelahjasi on puolitekoisena, mutta saat sen joskus varmasti! Viimeistään sitten jos kesällä voitas nähdä jossain!

1467536.jpg

SalmeM lähetti ihanan oranssin salomonin solmu kaulahuivin just kuin tilauksesta, aamulla nimittäin taas etsin oranssia ja vihreää päälleni... kaulaan kaipasin jotain!
Oranssi ja vihreähän ovat sairaudessa hyvät värit kun energisoivat chakroja ja tuovat parantavaae energiaa!
Mukana oli myös ihanaa auringonkukkakangasta ja -kortti! Iso kiitos ja halaus Salmelle!

1467541.jpg

Postilootassa oli myös kirjekuorellinen nivaska kortteja, siltä postcrossin mieheltä jolle olen muutamia luontoaiheisia kangaskortteja lähetellyt. Olen jossain sanonut tykkääväni enkeli- ja auringonkukkakorteista ja hän sellaiset nyt lähetti, mukana oli nivaska sienikortteja joita voin laittaa kiertoon, olemme sienisaaliistamme joskus jutelleet :)
Nämä postcrossing ihmiset on kyllä ihania lähettelemään kortteja, vieraat ihmiset sieltä ovat lähetelleet mulle paranemis- ja synttärikortteja! Kiitos kiitos kiitos! Tykkään niin kovasti saada korttejakin!

1467591.jpg

Eilen sain vielä yhdeltä ystävä mieheltä suukkoja, sanoi että antaa tälläisiä mansikanmakuisia jospa ne tehoaisivat tavallisia paremmin :) Mukana oli myös Marimekon uutuus salaatinottimet, ihanat nekin ja multa on salaatinottimia puuttunutkin! Noillahan nostelee lautaselle vaikka mitä ruokaa!

1467538.jpg
En vielä ole uskaltanut suukkoja maistaa, kun koetan nyt olla ilman sokeria, ettei tuo hiiva siitä ainakaan äidy lisää... mutta joku päivä tästä kyllä pusut otan ;-)