Ja kohta kääntyy lauantaihin, iltalääkkeen aikaa :) On tämä elämää tälläisessä pillerihumalassa... Onneksi sain tuon omaishoitajan tänne viikonlopuksi ja pääsen vierihoitoon, jospa se alkais siitä vähän helpottamaan. Kinttu on edelleen tunnoton ja kylmä ja kipeä, jossei ole topakassa pillerihumalassa... tai no onhan se kipeä humalasta huolimatta, eihän nuo lääkkeet kaikkea kipua vie, sen terävimmän kärjen onneksi.

Päivällä sain reikienergiaa tujun pläjäyksen kaukohoitona, tunsin sen reiden lämpiämisenä, energian kiertävän kehää käsien ja sydämen kautta, raukeana leppeänä lämpönä. Eeva hoiti Tragerilla ja paineli jalkapohjan akupisteitä, jalka alkoikin lämpiänään ja jalkapohjaan tuli parempi tunto. Kävin Karin kanssa kaupassakin, mutta sen reissun jälkeen olikin aikas sippi olo. Kuuma suihku ja kaali-kylpy jaloille teki hyvää.

Päivällä jopa askartelin jonkun aikaa muutaman ATC-kortin kun ei voi koko aikaa makoilla, selkä siitä tulee kipeeksi. Tänään lähti postiin ATC8 rakkaus ja ystävyys. Multa on nyt paljon kortteja unohtunut kuvata, siis omia tekeleitäni. Nuo mulle tulleet voisin koettaa huomenna kuvata päivänvalossa ja laittaa kuvat tänne. Olen saanut paljon upeita ja ihania atc-kortteja! Iso kiitos kaikille!

Aurinkoenergisiä postikorttejakin on tullut viime päivinä. Tilkkuystävältä tuli Afrikasta upea kortti mustasta naisesta keltaisissa vaatteissaan, postcrossing extrakortin sain Thaimaasta, virallisen postcrossingkortin Espanjasta ja yhden bonuskortin suomesta ja ystävänpäiväkortin! Ihana on saada postia! Siskon mieheltä ja pojalta tuli tekstaria Brasiliasta, joten aurinkoa ja lämpöenergiaa tulee nyt monesta tuutista! Tänne pakkasen sekaan sitä tarvitaankin.

Hyvää yötä ja mukava lauantaihuomenta kaikille!