TuulaL oli tasan just 50 000 kävijä tuon laskurin mukaan! Onnea Tuula :)

Kiitos kaikille blogiystävilleni täällä vierailuista!  50 000 kävijää  on huima luku ja tuostahan vielä oikeasti puuttuu muutama kymmenen tuhatta käyntiä laskurin sekoilun vuoksi....
Hyvä jos monelle on ollut apua kahvipussikopan ohjeesta tai jostain muusta jutusta! Muutamat ovat kokeilleen ruokareseptejänikin, joten kiitos siitäkin rohkeudesta :) Kiitos kivoista uusista ystävistä jotka ovat tätä kautta elämääni tulleet, terveisiä niille "vanhoille" ystäville, jotka täällä "salaa" lukevat kommentoimatta :)


Katsellaan ja kuulostellaan millaiseksi tämä blogimaailma jatkossa muodostuu, jääkö tämä tälläiseksi yleiseksi elämän jorinaksi,  vai muotoutuuko tämäkin blogini pelkästään käsityöblogiksi jossa ei muusta elämästä kerrota.
Itse seurailen monenlaisia blogeja päivittäin... paljon tuttujen ja tilkkuilijoiden, käsityö-arkartelu-leivonta yms yms...  muutamaa syöpäsairaan taistelua, suurperheen elämää, elinkautisvangin vaimon elämää jne,.... tämä blogimaailma on suuri rikkaus!

Osallistukaa vielä tämän päivän ajan arvontaan, kommentoimalla tuota alempaa postausta! Arvonnan suoritan iltayöstä tänään :)

KIITOS; tästä on kiva jatkaa!