Monien blogeissa on valokuva torstain kuvia, milloin mistäkin  aiheesta. Monilla on myös kuvia askartelu-, ompelu-, työtiloistaan... Niimpä minäkin nyt näpsin muutaman kuvan just siivotusta ompelu-askartelu-makuuhuoneestani :) Kerrankin pöydät ovat siistit ja varsin väljät, katsokaa pian, tämä näky ei täällä kauan säily... Siis nämä pöydät ovat vinttikamarissa vieretysten, tässä kuvassa näkyy edessä kulma askartelupöydästä joka on noin lähellä ompelupöytää. Omepelupöydän "edessä" on alkoovissa petini... meillähän nukkuminen on ihan toissijainen homma tähän ompeluun ja askarteluun ja materiaaleihin nähden... voitte vain kuvitella miten olen 15 vuotta kaivannut ihan oikeaa kunnollista MAKUUHUONETTA... 15 vuotta olen nukkunut ompelu- tai olohuoneen nurkassa... mutta kyllä se sitten joskus ;-)

Ensin kuvassa ompelupuoli...

459441.jpg

Tässä kuvassa askartelupuoli, jonka olen just äskettäin siirtänyt keittiön ruokapöydältä tähän, saumurin heivasin hyllyyn odottelemaan käyttöä ja raivasin tämän saumuripöydän ja sekalaisen hyllyköstön korttiaskarteluja varten.

459440.jpg

Takana näkyvät banaanilaatikot ovat kankaita täynnä ja odottavat sitä päivää että pääsevät ompeluksiin. Ullakoilla on  monin kerroin tuo määrä banaanilaatikoita kankaita täynnä... kuten kaapitkin on kangasta pullollaan.

Tämä kuva on takaseinästä jossa lentelee nuppineuloilla kiinni pari ufoa... eli keskeneräistä työtä.... tuo ovi ja tiput... ja kirjottu ystävänpäiväruno mistä piti tulla seinävaate... Järvimaisema on tilkkumaalauskurssille tekemäni mallityö ihan pienestä roskis-silpusta tyllin alla... Huomatkaa työtuolini selkänojan ergonominen muotoiluasento... ruuvi on pois ja reikäkin rikki, ei voi ehjätä... mutta tuo on nyt kipeälle selälle hyvä malli, ei tule notkahdettua taaksepäin vaan pysyy istuma-asento pystyssä ja ryhdikkäänä... arvaatte että haaveilen joka hetki satulatuolista.

Auringonkukka on Eijan tekemä ihana neulatyyny!

459442.jpg