Nyt on arvottu voittajat tuohon kävijälaskurin huippulukujen arvontaan! 
Ihanan paljon kommentteja ja miten ihania käsitöitä te luettelitte! Upeaa kädentaitoa, upeaa naisenergiaa... siellä on monella tekniikalla hienoja suunnitelmia jotka ovat vuosia itäneet päässä ja sydämessä! Toivottavasti näistä haaveista moni toteutuu oikeasti, vaikkei se yksi ja ainoa työ olisikaan!


Mitä minä itse tekisin jos yhden työn saisin tehdä.... olisiko se Hexagoneista käsin kasattu parisängynpeitto joka olisi vapaata konetikkauskiemuraa täynnä???

Olisiko se pienistä lasinpalasista sulatettu iso -moniosainen sulatuslasityö??? Olisiko se tiffanylasitekniikalla tehty "mosaiikki"-työ???

Olisiko se kalalangasta virkattu sänkypeitto, sellainen joita mummu paljon teki? Opettelisinko viimeisessä työssä virkkaamaan ohuella langalla???

Olisiko se Decoupe-koristeltu juttu....???

Tekisinkö koko katon koristelluista kattotiilistä???


Se olisi värjätyistä vanhoista mummun lakanoista, hexagoneista tehty tilkkupeitto!!!
Kukkia ja kuvioita, paljon konetikkausta, mikä ehkä monen mielestä on se "mun juttu".


Kiitos LK:lle tuosta arvontageneraattorin linkistä ja näin se ilmoitti meille voittajat ja kun sitä oli niin kiva käyttää, arvoin kolme voittajaa :

1.)  numero 14 ja MARI

2.) numero 38 Marsu

3.) numero 43 Pirkko

ONNEA VOITTAJILLE!
ykkösvoittaja Mari saa isomman pläjäyksen (osa on jo kasattuna, lisään vielä jotain  kun tiedän millaista voin lisätä) ja Marsu ja Pirkko saa pienemmät voitot.

Postitan alkuviikosta ja laitan sen jälkeen voitoista kuvat tänne :)
Voittajat laittavat nyt mulle osoitteensa sähköpostiin ja sen osoite löytyy tuolta oikealta yläreunasta!


KIITOS KAIKILLE BLOGIVIERAILLE OSALLISTUMISESTA!
KIVA ETTÄ KÄYTTE KYLÄILEMÄSSÄ TÄÄLLÄ JA TYKKÄÄTTE SEURATA TEKEMISIÄNI!
TERVETULOA JATKOSSAKIN!!!


Pienellä präntätty lopputeksti: Jos joku on erimieltä tuosta laskentatavasta ja sitä mieltä, että olen väärin suorittanut numeronlaskun.... olen jättänyt omat kommenttini laskematta ja jonkun kävijän toisen kommentin... ja lyhyellä kutosen lakustaidolla sain voittajat näin.... jos olet erimieltä, niin kirjalliset valitukset voi lähettää kolmena kappaleena meiliini :)