Kainuusta on rantauduttu Satakuntaan ja koulunpenkille. Keramiikka on vaihtunut muihin materiaaleihin. Tämän viikon aihe on "Kädentaitojen luovat menetelmät". Konstit on monet ja kovin on poikkitaiteellista  eli "kaikki on sallittua" -tyyliä kun teemme veistoksia... Ekana materiaalinan kirja.. eli kirjaveistoshan siitä tulee.

Kun kirja on luettu loppuun, tyhjäksi, eikä se kelpaa edes Bookcrossaukseen, niin siitä pitää tehdä veistos... tässä mun eka.

Kirjan nimi on "Tuulisilla vaunuilla" ja halusin säästää sen nimen kansipuolelle, sillä elämä on mennyt melko tuulisilla vaunuilla tämän opiskelun myötä sinne sun tänne. Pitsiliina, helmet, muovi korvikset, rihkama medaljonki... kirja, kirurginveitsi, Paverpolia, maalia...

 

Kansipuolella halusin jättää näkyviin tämän kauniin marmorivärjätyn kannen pinnan ja kirjan nimen; Tuulisilla Vaunuilla.

 

 

Ylhäältä katsottuna kirjaveistoksella on tälläinen muoto. Osa sivuista on revitty ja rutistettu ja kovetettu tuohon avonaisen kirjan väliin.

Kurssilaisemme tekivät kovin erilaisia muotoja, itse mietin oman veistokseni muotoa just siltä kantilta, ettei sitä olis toisilla...

 

Pari  muutakin on valmiina... kurssi jatkuu vielä kaksi päivää... :)