Vuosi sitten kesällä  2005  punainen hälytysvalo syttyi sen verran voimallisesti, että oli aika oikeesti laittaa ruokatottumukset uusiksi. Painoa oli kertynyt 99 kiloa ja näytin lihavalta, en tykännyt ulkomuodostani, olin erittäin väsynyt, haluton, saamaton, voimaton ja jotenkin kaikki tuntui tympeältä.

Aloitin vähähiilihydraattisen ruokavalion! Jätin sokerin, jauhot, perunan, makaroonin, pullat, keksit ja karkit... siis kaiken missä  on turhaa hiilihydraattia paljon. Lisäsin rasvaa, siis ihan oikeaa VOITA ja oliiviöljyä ja proteiinia-- lihaa, kalaa, kanaa, juustoja, kananmunia yms. Luin aiheesta muutaman kirjan, löysin netistä paljon tietoa ja aiheen ympärille kehkeytyneen keskustelu/tieto-foorumin. Rekisteröidyin sinne ja aktiivisesti paneuduin asiaan.

Samoihin aikoihin aloin käyttää säännöllisesti Aloe Vera juomaa! Se on aivan ehdottoman hyvä minulle! Tuotteiden saanti tänne maalle oli hankalaa, joten pian aloin itse jälleenmyyjäksi ja näin sain tuotteita kätevästi ja pienellä alennuksella. Nyt myyn niitä muillekin, jotka haluavat pitää itsensä kunnossa Aloe Veran avulla!

Siitä saa kaikki vitamiinit, hivenaineet, mineraalit. Se puhdistaa sisäisesti, voimistaa ja nopeuttaa solujen uusiutumista. Aloe Vera on hyvä ja tehokas sisäisesti ja sen myötä se näkyy ulkoisesti ihon, hiusten, kynsien hyvänä kuntona. Parissa viikossa näin itsessäni muutokset, väsymys väistyi, iho parani ja aloin laihtumaan reippaalla vauhdilla.

Nyt on siis reilu vuosi tästä "Uuden Elämän" aloituksesta ja olen kuin toinen ihminen. Tänä päivänä painan 78 kiloa, eli  -21 kiloa vähemmän kuin vuosi sitten! Ei väsytä ja kroppa toimii ja on hyvä olla!

Nyt olen neljättä viikkoa pätkäpaastolla, eli

syön joka toinen vuorokausi!

Vaihdan vuorokauden iltapäivällä noin klo 15-- siitä saan syödä seuraavaan päivään klo 15 asti ja taas siitä paastoan seuraavaan klo 15 asti, jolloin alan syömään. Syöntiaikoina syön normaalia vähähiilihydraattista ruokaa, niin paljon ettei nälkä vaivaa ja uskokaa tai älkää, paastovuorokauden aikana ei ole yhtään nälkä saati mitään muutakaan negatiivista tunnetta! Olo on mainio ja virtaa piisaa! Ja voin oikeasti hyvin!

224037.jpg224044.jpg

Puna-asuinen kuva on heinäkuussa 2005 ja musta-asuinen on lokakuussa 2006,

eroa on -21 kiloa.