Aamulla pari tuntia vierähti liukkaasti kun tein kirjakaupalle askartelumateriaali tilausta netissä Sinelli verkkokaupasta. Muutamia puhelinsoittoja tarvittiin, mutta niin saatiin tavaraa tulemaan! Esimerkillisen ystävällistä ja auttavaista oli Sinellin tätin asiakaspalvelu, homma hoitui hyvin vaikka osoittautuikin ettei ensin tilaamiani stansseja varastossa ollutkaan... mutta saamme hienot materiaalit korttikurssia ja askartelijoita varten!

Sitten lähdinkin kiireesti linjurilla Lahteen ja lasitöissä vierähti klo 13-18. Sain tehtyä uunillisen sulatettavaa, sinne jäivät yöksi muhimaan uuniin 8 joulukuusta, 9  sydäntä, 2 enkeliä, 4 lautasta, 2 lumitähteä... saas nähdä mitä huomenna tulee uunista ulos :) Toivottavasti jotain onnistunutta ja myyntikelpoista myyjäispöytääni!!!

Reilun tunnin ehdin vielä kierrellä Paperikuussa ja Tiimarissa, ennekuin  kyytini lähti kohti kotia. Sain nyt kolme isoa oasispalloa, että pääsen huomenna tekemään valmiiksi ne "betonivalut". Lahdessa on iso ja ihana Paperikuu-kauppa, täynnä kaikkea ihanaa askarteluun ja lahjatavaroita ja vaikka mitä...

Nyt koristelin ja kirjoitin sukunimen yhteen tiilitauluun, sen vien huomenna perille.

Nyt kun käy suihkussa ja keittää kupin kaakaota, on aika raato kaatumaan sohvalle katsomaan BB-taloa, selkä on kuin tulessa ja jalat turvoksissa, tietää seisseensä ja tehneensä tämänkin päivän :)