Olen koettanut etsiä jotain kivaa uutta ilmettaä blogin pohjaksi, en halua sellaista missä taustassa liikkuu joku.... nyt löysin Tuuliviiriltä tämän mansikkakissan :) Olen itse tottunut siihen että tuon palkit ovat oikealla, joten edellinen auringonkukka-kastelukannu näytti hassulta kun teksti oli niin oikeassa reunassa ja pohjakin valkoinen... katsellaan nyt joku päivä tätä kissaa ja mansikkaa :)

Eilen sain siivousintoa päälle, raivasin eteisen ja eteisen piirongin. Sinne piirongin piiloon on niin hyvä tunkea kaikkea, vaikka mitä sieltä löytyikin ja jopa kaksi muovikassillista meni roskiin! SE on jo harvinaista että mulle tulee roskiin heittämisen vimma :) sillä lähes kaikkeahan voi käyttää  ainakin nukkekotiaskarteluissa :)

Ulkoeteisessä oli kolmessa isossa pahvilaatikossa niitä Joensuun lajittelukeskuksesta Jaanalta saatuja kankaita ja nehän oli haettu jo maaliskuussa! Noh, siksihän ne tuohon jäi kun niistä piti nyt keväästä ommella niitä myyjäisjuttuja, kasseja ja pusseja yms... Nyt raivasin ne pienempiin laatikoihin mitkä meni päälletysten säilöön toiseen paikkaan ja eteinen näyttää nyt tyhjältä ja siistiltä. Kuten näyttää ihan oudolta tuo piironkikin kun sen välihyllystä ei pursua ja tipu lattilalle kaikenmaailman paperit ja tavarat :) Nyt vois sitä siivota olkkarin piirongin päällisen ja laittaa siitä tavaraa tuohon eteiseen... ja sit on siirryttävä vintin rapun raivaamiseen, että pääsen kulkemaan vinttiin... rappuihin on tungettu kaikki keittiöön jääneet askartelutarvikkeet yms, kun se askartelu niin äkisti loppui...

Jospa se kodin FenShui paranisi ja asiatkin selkeytyisi kun saisi vähän energiaa täällä muuttumaan ja paikkoja siistimmäksi... Eikö teistä kukaan toinen ole tälläinen hamsteri että haalii ja säilöö kaikkea tarpeellista ja tarpeetontakin tavaraa??? Olenkohan mä ihan ainoa lajissan :)