Puolukoita tulee tosi paljon, sinne jäivät kypsymään...
Marjon sunnuntai gourmee:
Uunivuokaan kukkakaalia, mustapippuria ja suolaa ripaus,
juustoraastetta ja loraus keuhukermaa... 200 asteessa noin 45 min.
Tee tämä ekana, ehtii kypsyä sillä aikaa kun siivoat ja pilkot sienet ja teet muun ruuan.
Paistinpannulle:
yksi paketti naturel broilerin suikaleita
ruskista ne voissa
mausta reilusti carryllä ja sopivasti suolalla.
1tl hunajaa antaa kivan makeuden...
Paista toisella pannulla
kantarelleja (seassa vähän suppiksia)
lisää voita ja sipulia
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 rkl Greme Bonjour Cusine sipulisekoitusta
loraus kuohukermaa
anna hetki kiehua kasaan, katkaise virta, saa muhia vielä hetken levyllä.
Eikun syömään kukkakaaligratiinia, broilerinsuikaleita kantarellikastikkeella...
oli muuten ihan älyttämän mielettömän hyvää... Ja oikein hyvää karppiruokaa, ilman hiilareita, tästä se taas alkaa...
Hyvä Ruoka Parempi Mieli!