Viikonloppuna kävin Tampereen Pirkkahallissa euroopan suurimmilla Kädentaitomessuilla. Kerrankin minulla oli aikaa ja mahdollisuus kiertää kaksi päivää ja ihan rauhassa, en huolinut ketään kyytiin enkä ollut kenenkään kyydissä vaan ihan oman aikani ja mieleni mukaan. Perjantaina kiersin muutaman tunnin TuulaL:n kanssa, meillä on  samat mieltymykset korttiaskartelujuttuihin ja kahviseuraakin saimme toisistamme, sitten taas jatkoin kiertämistä yksin ja lauantaina uudelleen :) Monta kivaa asiaa ja ideaa siellä oli, mielestäni monipuolisemmin kuin jonain aikaisempana vuonna. Paljon oli huovutusta joka on tullut uudelleen muotiin muutaman hiljaisen vuoden jälkeen. Lasikorut ovat myös tulleet nyt esille, niitä oli tosi mosessa messuosastossa.... omat koruni eivät häpeä yhtään niiden rinnalla, ihan samanmoisia oli myynnissä kuin mitä minäkin osaan tehdä... yhdellä hopeasepällä oli erityisen tyylikkäitä korusarjoja ne erosivat edukseen.

Vähän shoppailin korttiaskartelumateriaaleja, vähän helmitarvikkeita lasikoruja ajatellen... Ideoita tuli sitäkin enemmän ja intoa tehdä vaikka mitä.

Muutaman lasikorun tein heti valmiiksi kun ostin koruvaijeria joka on minulle uusi juttu lasikoruihin, ennen olen laittanut korut vahattuun puuvillanauhaan tai nahkanauhaan...

2072090.jpg

Nämä eivät ole mitenkään talvisia tai jouluisia koruja,
mutta piti heti kokeilla noita vaijereita, vaijerilukkoja yms. Ja halusin kokeilla muovihelmien ja lasikorun yhdistelmää, joka ei vaijerin kanssa näytä ollenkaan hullummalta!

Mulla on nyt lasikaupan uunissa sulamassa joulunpunaisia sydänkoruja, niistä sitten kasaan punaisten lasihelmien kanssa vaijeriin jouluisia koruja... kunhan saan ne pois uunista ensin.