Kummasti nämä päivät katoavat huminalla, vaikka tuntuu ettei mitään järkevää tai merkittävää saakkaan aikaan, tuntuu itseasiassa ettei tee oikein mitään... silti on touhussa koko ajan :) viiden tunnin aamuyön unien jälkeen heräsin puhelimen soittoon ja niin oli seko-olo, että piti paikantaa missä olen (Nooran sängyssä) ja piti miettiä että mikä-maa-mikä valuutta.... Maailmanparannusta kahvikupin ääressä ystävättären kanssa, kehityskeskustelu työkkärissä... no, tilanteeni on jäissä, kunnes tuo viimeinen kuntoutusviikko on käyty toukokuussa ja sieltä lausunto saatu, sitten haen ammatilliseen kuntoutustutkimukseen -jossa pitäis selvitä että olisinko työkunnossa ja ennenkaikkea että mihin työhön! Töitähän ei täällä ole tarjolla, mutta onhan tuo mielenkiintoista selvittää :) Eli työttömyys ja köyhyys jatkuu entiseen malliin ja minä koetan kuntouttaa itseni toukokuun seurantajaksolle mahdollisimman hyvään kuntoon!

Sain yhden kirjontajutun tehtyä, parit postitukset valmiiksi kasaan ja postiin,  kävin kirjakaupassa, ruokakaupassa, kirjastossa, kangaskaupassa, fillarilenkillä.... taas kahvituksia ystävän kanssa,  elokuva ja kas... näin se päivä on hurahtanut iltaan, enkä ole saanut mitään täheellistä ja näkyvää aikaiseksi! Vintissä on kaaos kun eilen aloitin siellä siivoamaan... nyt tosi näyttää entistä sotkuisemmalta ja täydemmältä. Mutta jospas huomenissa saisin sinne tolkun ja järjestyksen.
Nyt taidan mennä suihkuun  ja ottaa tänään apteekista hakemani nukahtamistabletin, jospa se uni tulisi oikeitten ihmisten aikaan ja aamulla heräisin pirteänä touhuamaan. Seuraavaksi yöksi olenkin tilannut luomunukutusta ;-)

Hyvää yötä ja mukavaa aamua teillekin!