Tänää olikin positiivisen mukava postipäivä! Sain Tarjuskan tekemän hihattimen, josta on kuvia ja kertomusta enemmän hänen omassa blogissaan. Tarjuska on niin hyvä virkkaamaan ja tehnyt paljon salomoninsolmuhuiveja, että ajattelin hänen kädenkäänteessä vastaavan haasteeseeni :) ja Tarjuska innostuikin heti ja niin meillä molemmilla on HIHATTIMET! Omani on himpun pieni, verkko aukeaa ja venyy ja hihat on lyhyehköt, joten toivon kovasti, että Tarjuska vielä joku ilta virkkais mulle astetta isomman. Tarvitsen hihattimen pellavamokon kanssa 15.9 häissä... en halua mekon kanssa jakkua tms lisävaatetta, joten uskon hihattimen olevan just hyvä juttu!

Tarjuskan paketissa oli  lisälahjana  mulle ihana helmistä tehty ONNEN ENKELI-knnykkäkoru, minkä heti laitoin paikalleen kännyyni. ISO KIITOS siitäkin!

Ja toinen positiivisen ihana posti oli iso postipussi salaiselta tilkkuystävältäni! Hän on selvästi täällä vakoillut kun osasi noin nappisuorituksen tehdä postinsa kanssa :)

Sain uusimman Lena Patchwork lehden, jota yks päivä jo hiplasin ärrällä, mutten hennonut ostaa! Mukana oli myös vihreää sitruunateetä, jota heti maistoin ja se onkin tosi hyvää, tuoksuukin ihanan sitruunaiselta. Tuokin oli just hyvä osuva juttu, sillä olen tässä juonut iltaisin noita pussinpohjia joita on jäänyt kaappiin, että uusi tee maistui nyt oikein osuvasti hyvältä. Mukana oli myös askartelujutskia, helmiä, tarroja, auringonkukkia! Tiesipä mistä tykkään :)

 Erikseen posti toi häneltä myös kortin, jonka tekstissä lukee: ONNELLISUUS MERKITSEE SITÄ, ETTÄ OSAA ILOITA YKSINKERTAISISTA ASIOISTA! 

 Harmi taas ettei minulla ole kameraa enkä voi tätäkään postipläjäystä kuvata :( 

ISO KIITOS, oikein mieleinen postipäivä!