Kotiuduin tänään Kangasniemeltä kurjassa vesisateisen iljanteisessa ajokelissä. Postilootassa oli oottamassa kiva kuori! Nettiystäväni Karita lähetti mulle pussillisen helyjä! Ja ne on ostettu Thaimaasta Suan Lumin Night Bazaarilta! On nämä nettiystävät ihania kun ne ajattelee meitsin askarteluja milloin missäkin! Kaipasin nimittäin joku aika sitten näitä holkkeja joita voin laittaa lasikorujen nauhoihin ja nyt sain niitä pussillisen Thaimaasta asti! Ja kaunis joulukorttikin oli, kerrankin ajoissa, onhan jouluun vielä aikaa :) Iso kiitoshali Karitalle!

346181.jpg

Näistä holkeista voisi jokunen päätyä vaikka ATC-kortin koristeeksi.. alkaa tulla esiin materiaalia niihinkin "sillä silmällä" -katsellen :)

346177.jpg

 

Postcrossingissakin on taas vähän tapahtunut, otin joku aika sitten 4 osoitetta virallisille korteille, kaksi Portugaliin ja kaksi Saksaan. Onnekseni menivät nopeasti muutamassa päivässä perille ja käyttäjät olivat aktiivisia ja rekisteröivät korttini heti. Ja yksi korteistani mukamas mennyt ilman ID:numeroa ja minäkun omasta mielestäni laitan sen aina ja varmasti ekana korttiin! Nyt on menossa tänään uusia kortteja ja ihan uusi maa mulle on Czech Republic! Yksi menee Saksaan (yllätys yllätys) ja yksi lähtee Canadaan, kiva maa sekin! Tänään sain AD-tagin kortin Usasta ja lähetin itse ad-mainoskortin Keravalle :)