Tahtoisin tälläisen vatkaimen... ei mikään monitoimikone vaan pelkkä vatkain, mutta sille on tuollainen teline johon saa pyörimään muovikulhon. Kulho siis puuttuu tästä olemassa olevasta vatkaimestani kun muutama joulu sitten imellytin siinä perunalooraa ja se kuumeni hellan nurkalla vähän liikaa ja siitä suli tuo pohjan systeemi minkä avulla kulho pyörii tuossa telineessä. Kulho tässä on ihan edottoman välttämätön, muutoinhan tuolla telineellä ei tee mitään kun ei siihen muut kulhot käy pyörimään.

Tämän vatkaimen olen saanut äidiltäni 1980 luvun alussa ekaan omaan asuntooni... Äiti sai silloin monitoimikoneen ja antoi tämän mulle perinnöksi. Hyvin tämä vatkain toimii edelleenkin, paitsi en voi hyödyntää tuota telinettä ilman kulhoa, joten kädet on kiinni vatkaimessa....

Että oliskos sinulla kaapissa tälläistä vatkainvanhusta käyttämättömänä, josta hennoisit luopua??? Paljoa en voi maksaa, mutta kirpparihinnalla mieluusti tälläisen toimivan pelin itselleni lunastaisin... vai tehdäänkö diili, oravannahkoja...?

1986814.jpg