Tänään ei ole tullut yhtään joulukorttia, sillä eilen iltayöstä siivosin kaikki askartelujutskat laatikoihin ja laatikot jemmaan Nooran huoneeseen... kukaan muu ei saisi minua siivoamaan näin tehokkaasti kesken korttisirkuksen mutta kun 1,5 vuotias rinsessa neiti tulee kyläilemään, niin silloin pitää siivota... ei siksi että neiti kauhistuisi siivotonta huushollia, vaan siksi että kun lattiat, pöydät on täynnä askartelumatskua ja joka paikka tupaten täynnä kaikkea ihanaa.... niin se on aika mielenkiintoista :)

Mutta aamupalaksi ompelin pikapikaa lapsukaisille hattuja, rinsessa neiti saa tuon vaalenapunaisen jossa on hiiririnsessan kuva, Nummelan rinssi saa sit tuon sammakkorinssin ja ystävä-poika tuon nallehatun... Simppeleitä ja nopeita pyöräyttää, suuin aika meno oikean väristen lankojen etsintään kun en halunnut valkoisella saumurilangalla näitä tehdä.... ostin kolmea kangasta, mikrofleeceä ja sileää samettia yhteensä maksoi 6 euroa ja tuosta määrästä tulee 8 hattua... että eipä hirmu kalliita hattuja ole nämä :)  Rinsessa ja rinssi painokuvat on Kädentaito messuilta siitä ovenpielestä vasemmalta, missä on joka vuosi tuo tekstiilitaiteilija myymässä, hänen nimeään en ikinä muista vaikka joka vuosi jotain painokuvia ostankin...

2083423.jpg


Ja tuo kolmio on kaulahuivi, missä on toisessa kolmion kärjessä napinläpi jonka läpi sit tuo toinen kärki vedetään niskan takana ja näin huivi pysyy hyvin "kiinni"