Uusi aurinkoinen pakkasviikko alkoi, vaivat ovat entiset.. alkaa jo ihan oikeesti hermo kiristyä päässä tuohon hermokipuun mikä on kintussa. Syön hovoskuurittain lääkkeitä ja homeopaattisia ja vitamiineja...

TriNeurin on yksi markkoinoiden vahvin, jossei lienee kaikista vahvinkin B-vitamiini. Sisältää B1-B6-B12 jotka kaikki ovat tärkeitä vitamiineja nimenomaan hermoille... Tuota syön nyt yliannostuksella ja lisäksi B-Calmia joka edesauttaa B vitamiinien imeytymistä. Kalkkia myös 1500mg iltaisin, kun päiväsuositus on 500mg.... Nuo rauhoittavat ja  ovat varmasti hyväksi. Kaikkien selkävaivojen yhteyteen kuuluu yleensä B-vitamiinin vaje. B:tä kuten muitakin vitamiineja saan kyllä Aloe Vera juomasta, mutta ilmeisesti se ei nyt ole riittänyt, vaan tarvii lisää. Kokeillaan siis mitä tuo hevoskuuri tekee kun syö oikeen urakalla kalkkia ja B:tä.

Torstaina on meno keskusairaalan kirurgian poliklinikalle samalle lääkärille jolla silloin päivystyksessä piikillä kävin, saas nähdä mitä se tekee ja tutkii.

Itku tuli kun sain siltä joulukuiselta lääkäriltä keskiviikon puhelinkeskustelun jälkeen lähetteen ja maksusitoumuksen fysikaaliseen 7 kerraksi... Diagnoosina siinä oli Olkapunoksen ja hartipunoksen sairaudet!!! Ja fysikaalinen on siis YLÄRAAJOILLE... mun pieneen päähän ei mahdu tämä yhtälö, koska ei mulla ole yläraajoissa mitään vikaa, vika on alaraajoissa ja välilevyn pullistumassa ja iskias hermossa... mutta onhan se kokeilun arvoinen juttu kun kerran sairaala sen maksaakin, että mitä fysikaalinen tekee mun hartioille!!! ja viekö se vaivan jalasta!?

Noh sisulla tässä sitkutetaan torstain kirurgin käyntiin ja siellä kyllä sanon suuni puhtaaksi ja suorat sanat, katsotaan miten ämmän käy :)

Sain viime viikolla ATC-materiaalivaihdon paketin Liisalta. En tietysti muistanut ottaa kuvaa hänelle lähettämästäni paketista enkä tiedä onko Liisalla blogia... Tässä kuva häneltä saamistani matskuista.

402909.jpg

Ystävänpäivälahjaksi sain Tuulalta mahtavan ison materiaalipaketin! Ihania materiaaleja jotka ovat mulle uusia monet täysin kokeilemattomia!

402910.jpg

Nuo kolme velloumi arkkia ovat aivan ihanat, ne on mulle aika uutta materiaalia käytettäväksi. Samoin tuo vasemmalla oleva harsomainen paperi missä on auringonkukkia!