Viime viikolla on pihassa ollut hyvä tatsi ja tapahtunut monenmoista. Hyvä niin! Etupihalta lähti heinittynyt hiekka pois pienellä kaivinkoneella ja nyt on selkeästi erillään sepeliosuus talon edessä, rajattu kukkapenkit ja tuleva nurmikko. Sepelin ja mullan väliin on istutettu koristevadelmaa, se on tuossa kuvassa tuon hakkeen alla. Talon päätyyn jäi pieni kukkapenkkiosuus, missä on muutama vanha perenna ja multatilaa minun istutella kesäkukkien siemeniä. Raparperiä ja piparjuurta näkyy syövän joku öttiäinenkin, toivottavasti ne eivät leviä kukkiin.

Oven pielessä on mun sinkkiämpäri-paju viritykset joissa on parina talvena ollut jouluvalot ja viime kesänä kasvoi ruusupavut. Siemenet on jo ostettu ja toivottavasti niissä tänäkin kesänä rehottaa ruusupavut ja kanariankrassit hyvin.  Vähän karuilta nuo hökötykset nyt paljailtaan näyttävät.
Tuulalta sain tuliaisiksi amppeliorvokin joka jo roikkuu rottinkikopassaan ovenpielessä. Isossa ruukussa on naapurin tuomat orvokit ja krysanteemi, rappusilla mini verenpisara. Muutamia tyhjiä ruukkuja odottaa kesäkukkiaan.


Nyt odotetaan, että yöllä sataa vettä ja päivällä lämpimästi paistaa, jotta nurmikko alkaisi pian vihertää, nyt siellä kasvaa voikukkatupsu siellä täällä. Koristevadelmalle toivon myös pikaista kasvua, että se vähän tulisi suojaksi tuonne tiellepäin. Kuten pensasaitakin saisi ottaa kunnon kasvupyrähdyksen!

1555104.jpg

1555107.jpg

Tämä postaus vielä näistä "muista aiheista", nyt blogi jatkuu kädentaidoilla ja harrastuksilla :)
Mukavaa loppuviikkoa kaikille!