Jouluiseen hyväntekemiseen kuuluu perinteisesti Tehopeittojen vienti Keski-Suomen keskussairaalaan Jyväskylään, vastasyntyneiden teho-osastolle. Niin vein nytkin 27 peittoa sinne jouluviikon keskiviikkona. En taaskaan hoksannut ottaa valokuvaa, no ei ollut kyllä kamerakaan mukana...

Aloittamani Tehopeitto-projekti on toiminut kohta kymmenen vuotta.Tässä postauksessa lisää tästä projektista.

Alkuunsa laskin peitot muutamaan tuhanteen asti, mutta sitten peittoja kulkeutui suoraan sairaalaan minun ohitseni, joten laskeminen oli hankalaa. Pitkään  se sujui silleen, että jokainen teholla yönsä viettävä vauva sai oman peiton, mutta sitten joskus peitot oli loppu ja joskus oli uusia hoitajia jotka eivät osanneet niitä antaa... nyt en tiedä millä perusteella antavat, mutta vein taas 27 peittoa ja pyysin että antaisivat ainakin jouluvauvoille niitä.

Nämä viemäni eivät olleet itseni tekemiä, vaan Jyväskylän Kangas-centeriin ilmestyneitä, tontut ne oli sinne varmaan tuoneet :)

Kiitos kaikille jotka peittoja ovat sinne vuosien saatossa tehneet, aina ne otetaan niin ilolla vastaan ja aina  niitä on niin kiva viedä!