Säät ovat vähän viilenneet ja tuulee niin että tukka lähtee päästä, mutta onneksi on vielä aurinkoista ja lämmintä! Ihania elokuun pimeitä ja lämpimiä iltoja, mukava seuramies vain pitäis olla vieressä, jotta niistä voisi oikeen kunnolla nautiskella ;-)

käväisin eilen tansseissa, kuunteluoppilaana... tosi kaksi kipaletta "tanssin" tanssitaidottoman miehen kanssa ja tulin siihen tulokseen, että kyllä tanssimiseen nyt tarvittaisiin tuttu viejä, joka vie tukevasti ja varmasti, varoo sopivasti selkääni ja varoo törmäilemästä minua selkä edellä toisiin ja varoo myös toisten törmäämistä selkääni... lisäksi miehen pitäis olla pitkä ja komea ja ehdottoman mukava... joten siis päädyn seisomaan seinäruusuja ja kuuntelemaan musiikkia ja katselemaan (arvostelemaan) ihmisiä :)

Yölintu  ja Finlanders saavat minut ajamaan lähilavoille, ja tuolla ne eilen  olivat molemmat orkesterit! Tosin Yölintu on huonontanut settiään sovittamalla hyvät vanhat kappaleet uuteen uskoon ja rokkaavampaan menoon, mutta kyllähän Preussinpunaista ja Haavoittumaton Simon laulamina kuulostaa aikas mahtavilta!

Ilo oli katsella hyvin ja sulavasti tanssivia pareja, tuolla oli tosi paljon kurssit käyneitä hyviä tanssijoita. Uusi ilmiö oli miehillä hikipyyhe, se on tänä kesänä selvästi yleistynyt, eli taskussa roikkuu pieni froteepyyhe millä pyyhkivät tanssien välissä päänsä hiestä... hyvä niin, sillä monet näyttivät valuvan hikeä kuin mitkäkin, nenänpäästä ja korvista hiki vain tippoina tippui... ei sellaista vasten ole kyllä kiva mennä tanssimaankaan :)

Itsekin alkoi tehdä mieli tanssikurssille, sinnekin pitäis vaan löytää uusi pari, pitkä ja sutjakka ja komea ja mukava jne jne... MIES!

 

Nooran luo kun ajelen Jyväskylään, menen tuota maisematietä pitkin rantoja, Luhangan kautta Kärkisten sillalle ja siitä Muuramen ohi Jyväskylään...reitti on kaunis ja auringonlaskussa varsinkin tekee mieli moneen kohtaan pysähtyä maisemia ihailemaan.

Tässä kuva kauniilta Kärkisten sillalta,  ystäväni nappaama kuva kesäreissultaan... Hitaasti ajelin tämän sillan viimeksikin kun aurinkolaski ja oli niin tosi upea näköala molempiin suuntiin pitkälle Päijänteelle.

830215.jpg