Ajelin aamusta Lahteen, tein 4 tuntia lasitöitä... tilkkutyön lasista :) Tein sitä yhtä blokkia (en muista nyt heti nimeä)... tein kolme jotka sitten voisi laittaa toisistaan kiinni roikkumaan ikkunaan... tai sitten ei, näkee kun tulevan uunista ulos. Tein myös kaksi lampunkuuppaa seinälamppuihin, yksi on tilauksessa, tein kaksi että voi valita. Sinne jäivät sulatettaviksi, ensi viikolla saan pois :) On se lasihomma vaan mukavaa, hitsi kun mulla olis oma uuni, niin johan tulis taidetta!

Sitten iltapäivällä oli akupunktio, kiitos vaan murusen sukulaisille jotka mulle synttärilahjaksi halusi "kidutusta".... siltä se oikeesti tuntui kun muutamat neulat ristiselkään ja tuohon reiden sivulle iskiashermoon sattui ihan saat*** siis saakelisti.  Mutta kummasti se kipu menee hetkessä ohi ja kun neulat ovat olleet siinä pienen hetken ei enää tunnu miltään. Hoidon jälkeen oli tämän illan sellainen vetelä olo. Ehkä se nyt hyvin nukuttaa kun otan vielä sen hermolääkken...

Kovasti mua nyt kutkuttais se nukkekoti! Koetan houkutella murusta sitä rakentamaa, onhan se rakennusmestari niin pitäishän sen mulle oma nukkekoti rakentaa!

Just maalasin keittiössä mustaksi yhtä suklaamunan keltaista muovi sisusta, siitä tulee pallogrilli :) hopeamaalilla maalatuista mehupilleistä tulee grillin jalakset :)

Huomenna on mentävä Heinolaan Lidliin... siellä on nukkisjuttuja tarjouksessa! Tänään jo kävin Lahden Lidlissä, vaan eipä ollut kuin huomenna vasta, toivottavasti ovat sit oikeesti Heinolankin myymälässä... naapurin täti on lomalla, käydään kaupungissa kaupassa :)

Kiitos Tuulalle vinkistä, enhän minä muuten tälläisestä olis tiennyt, kun en seuraile Lidlin ilmoituksia netissä... Tälläisiä huonekalusettejä on tarjouksessa :)

Tervemenoa Lidliin nukkisnaiset!

Hyvää yötä ja  mukavaa aamua, nyt maate!