Eilen iltayöstä on reissusta kotio palattu. Omenahotelli ja Ideapark on nähty. Kinttu kävelty entistä kipeemmäksi. Mutta mukavahan se on tuon murusen kanssa käydä kaksin poissa kotoa ja sit taas palata kotiin arkisten juttujen pariin :)

Omenahotelli toimi oikein hyvin, se on siis hotelli missä ei ole lainkaan henkilökuntaa. Tosin pari vartiointiliikkeen sälliä seisoi perjantai-iltana ala-aulassa kun syömästä tultiin. Huone varattiin ja maksettiin netin kautta, yö 55 euroa, huoneessa voi olla 1-4 henkilöä. Ihan normaali siisti hotellihuone, kylppäri, telkkari ja paljon kanavia, mikro, vedenkeitin ja pieni jääkaappi... Muutama nuorimies käveleskeli käytävillä kaljapullonsa kanssa vastaan, muuten taisi olla rauhallista, ei meitä ainakaan mitenkään kukaan häirinnyt, enemmän kuului ulkoa Hämeenkadun liikenne kuin käytäviltä ääniä. Syömässä käytiin vastapäisessä Thaimaalaisessa ravintolassa, jossa oli oikein hyvä ruoka. Aamupalaksi ostettiin vähän evästä ja aamukahville ajettiin Ideaparkkiin.

Ideaparkissa  hissuksiin käveltiin ja kierreltiin muutama tunti. Seurattiin yksi palohälytys ja osittainen kauppakeskuksen tyhjentäminen, Maskussa oli lamppu räjähtänyt josta sitten aiheutui automaattinen hälytys ja kuulutukset. Ei vaaraa, kaupankäynti jatkui hetken päästä normaalisti.

Joitakin heräteostoja tuli tehtyä, ei mitään ihmeellistä eikä erikoista... mutta kyllä Kari sai muutamia kassillisia tavaraa kantaa auton peräkoslaan... enempää ei olis kuulemma kyytiin mahtunutkaan :)

Sinellistä jotain askartelujuttuja,  kuten kirjain- ja kuvioleimasimet ja kaksi kullansävyistä Fimo-massaa, auringonkukkanappeja, pieniä nappeja, holkkeja lasikoruihin, 3D tarroja... Vanerinen loota oli pakko saada ja ne ei aluksi olleet myynnissä ollenkaan, vaan heidän myytävien esillepanoa varten, no myymäläpäällikkö sit möi mulle yhden kun nätisti pyysin... aika kallis (10€) tuo on Roomboxiksi ja vähän turhan korkeakin, mutta Kari jo lohdutti että ennen on huoneet olleet korkeampia kuin nykyisin :)

Ullakolta läysin Nooran barbielootasta kaksi pientäkin nukkea... oiskohan nuo käypästä kokoa roomboxin asukeiksi... alastomia ovat, kuten tapana näkyy olevan... :)

427062.jpg

427064.jpg

Lasitöitä varten löytyi hyvä metallinen kulmaviivain ja tasakärkiset pihdit, keittiäpyyhkeitiin parit ihanat vihreät ja maitokahvin värinen frotee... raidallisesta trikoosta tulee vauvalle haalari yms, sukuun on tulossa toukokuussa vauva :) puuvillakangas on ihanaa tilkkukangasta, jostain sekin löytää paikkansa. Kiiltokuvat ja tarrat Minimanista, kuten tuo lokerikko pikkutavaralle.... Monenlaista tärkeää siis löytyi....

Paluumatka ajettiin Valkeakosken kautta Pälkäneelle, missä kahviteltiin yhden Karin kaverin luona, josta jatkettiin maalle hakemaan Nooraa hiihtolomakylästä. Syämistä ja kahvittelua riitti koko illaksi ja kotona oltiin vasta 23 maissa.

Sain Tuulalta kännykkääni ihanan korun! Saas nähdä miten sitä oppii kännyssä pitämään.... nyt se tuntuu vielä aika massiiviselta ja pitkältä :) Alin koru on tekemäni sulatuslasijutska, muutoin kännykoru on Tuulan taidetta!

427150.jpg