On tämä sellaista ufojen aikaa nyt, hyvä niin, sillä tulee jotain valmistakin :)
KassiUfon teko alkoi tänään... Muutaman kortin tein myös, sit alkoi tulla niin rumaa siksakkia ja silitysraudan pohja pitäis myös putsata ennen kuin silittelee lisää liimaharsoa ja vaaleaa kangasta korttien taakse... joten korttihomma on nyt tauolla keräämässä uutta inspistä :)
Tässä alkukuva kassiufosta...
1278879.jpg

Kohta alkaa kolmosella uusi sarja Viidakkoperhe, eka jakso viime lauantaina vaikutti kivalta, nyt pitää katsoa tämä toinen, samalla voi vaikka virkata lankaufoa taas vaihteeksi.

Viidakkoperhe:

(Wild at Heart)Afrikan lumous. Afrikka näyttää Trevanionin perheelle parhaat ja pahimmat puolensa, kun perhe alkaa asettua taloksi. Päätös Etelä-Afrikkaan jäämisestä on tosin vaakalaudalla, kun käy ilmi, että aivan naapurissa on jo hieno villieläinpuisto. Lapset saavat tutustua moniin upeisiin eläimiin pörröisestä leijonanpennusta ylväisiin kirahveihin, mutta aina nämä tuttavuudet eivät ole aivan vaarattomia, kuten Olivia saa pian huomata kamppaillessaan hengestään. Brittiläinen draamasarja Etelä-Afrikkaan muuttavan eläinlääkäriperheen vaiheista.

Leppoisaa lauantain huumaa kaikille!