Taas on monenmoista aihetta kiitoksiin... ensinnäkin olo alkaa helpottaa ja mikälie-kohtas alkaa väistyä.  Ei vielä normaali terve, mutta parempi jo... niin paljon parempi, että aloin illan ratoksi askarrella! Tarjamaria kävi pikaisesti kahvilla ja haki arpajaisvoittonsa, Tohvelin voiton postitin tänään päivällä ja Maisalle laitan postia huomenna.

ISO KIITOS kaikille joilta olen saanut viime päivinä upeita ATC-kortteja!!! Ne ovat jääneet ihan mainitsematta ja kuvaamatta, kun on ollut kaikenmoista hässäkkää. Mutta kuvaan kyllä kaikki ja laitan tänne, jahka joku päivä ehdin olla päivällä kameran takana. Illasta on turha kuvata, kun salama niin vääristää värejä ja jää helposti varjoja. Mutta kiitos kaikille, mahtavia kädentaitoja ja ideoita niissä on!

Tänään väkersin ikkunoihin tiivisteitä ja ikkunateippiä, sitäkin on nykyisin sellaista näppärästi laitettavaa kirkasta teippiä. Jospas nuo vähän estäisivät vetoa, sillä tuntuu että sisällä sukat pyörii jaloissa, ihan vaan tuulen takia. Nooran huone tuunattiin uuteen uskoon murusen kanssa viime torstaina. Sieltä purettiin parvi pois ja tuotiin runkopatjasänky tilalle, uusi-vanha kolmion mallinen pöytälevy ullakolta, laatikosto ja hyllyköstä päällekkäin ja kulmaraudoilla seinään kiinni... nyt on huone paljon parempi kun ahtaaksi käyneestä parvenalasesta päästiin eroon... mutta kun parvella oli niin lämmin nukkua ja alhaalla nyt vetään, niin Noora on flunssassa ja yskässä :( Tänään siis tilkitsin ikkunoita ja pitäis vielä keksiä siihen jostain paksusta kankaasta eteen vedettävä verho, joka estäisi vetoa. Vanha talo niin tuntuu että nurkat viuhuu ja joka saumasta vetää  tuuli sisälle :(

Keittiötä myös tilkitsin ja nyt ei pöydän ääressä enään niin veto käy, jouluverhoa en vieläkään hennonut ottaa pois, se on niin nättiä joulutähti-kukka kangasta.... voisihan sen taas vaihtaa siihen tilkkuverhoonkin kohta... jouluvalon sentään otin ikkunalaudalta jo pois, siinä oli sellainen vanha riihimäen-lasin iso lasipurkki täynnä käpyjä joiden seassa oli pienet tuikut.... nyt näyttää keittiön ikkunalauta ihan orvolta ilman tuota valosysteemiä.

Askartelut ovat siis levällään taas keittiössä, tein Deco-vihon... tiiä sitten tuliko ollenkaan oikeanlainen, ehkä liian vahva ja painava??? Mutta koetin tehdä vähän nätimmän kuin vain kasa papereita... arvostella saa  kovasti mielellään kunhan sen saan liikenteeseen... nyt menen tekemään siihen aloitussivua ja huomenna  laitan sen lähölleen Anskulle postissa :)

Huomenna tiistaina onkin kiva reissu, jos vain olen aamulla kunnossa sinne lähtemään. Eeva-ystäväiselle järjestin muutaman ystävän kanssa turvesaunan ja porekylvyn synttärilahjaksi ja huomenna se toteutetaan. Murunen maksaa mun osuuden, että pääsen samaan saunaan... kivempi niin kuin odotella kun kaveria hoidetaan! Katsotaan millaisen olon aamu tuo tullessaan, nyt ei enää vaivaa muu kuin ripuli.. olo alkaa olla kutakuinkin hyvä, söin tos illasta jo pari paistettua kananmunaa kun alkoi olla suolaisen nälkä...

Levollista ja rauhallista yötä ja mukavaa heräämistä pakkas-aamuun! Täällä on nyt -24 astetta.