Nyt on päästy alkuun luovan-mysteerin ensimmäisessä ompeluohjeessa.

Ja kukin saa laittaa työstään kuvan/kuvia omaan blogiinsa PERMALINKITTÄÄ se tänne minun  blogiin ensimmäisen ompeluohjeen kommenttiosioon.

ELI SIIS NÄIN: Kirjoita normaali postaus = UUSI KIRJOITUS omaan blogiisi, liitä siihen KUVA TYÖSTÄSI kuten olet ennenkin kuvia liittänyt. Kun postaus on valmis, mene oman blogisi sivulle klikkaa auki tämä just tekemäsi postaus. Silloin näytön yläreunaan tulee otsikkoriville sen viestin linkki.... eli siinä on oman blogisi osoite ja perässä viittaus kyseiseen viestiin missä se kirjoituksesi ja kuvasi on. KOPIOI tämä otsikkorivi, maala se tummaksi kliikkaamalla, hiiren oikealla nappulalla voit kopioida.

 

Tule sitten minun blogiini, avaa se postaus missä on tämä ensimmäinen ompeluohje ollut, mene sinne postauksen alaosaa ja valitse kommentoi, laita nimesi sille kuuluvalle riville ja siinä alempana on KOTISIVUSI lokero mihin laitat tämän oman postauksen kopioudun linkin, sen otsikkorivin. Eli klikkaa hiirellä kursori siihen kotisivuni lokeroon, paina hiiren oikealta liitä!

Ja näin olet tehnyt permalinkin, eli tuota klikkaamalla menee suoraan sinun blogisi oikeaan kirjoitukseen, eikä tarvitse etsiä blogiasi läpi löytääkseen tuota postausta ja työsi kuvaa, vaan linkki menee suoraan siihen. Tätä tarkoittaa permalinkki, en tiedä mistä moinen nimitys sille tulee.

 

TEE PERMALINKKI SIIHEN KIRJOITUKSEN KOMMENTTIOSIOON MISSÄ OHJEKIN ON OLLUT, NÄIN SE OVAT SITTEN KAIKILTA SAMASSA RIVISSÄ JA HELPPO KÄYDÄ TOISTEN NIITÄ KATSOMASSA :)

 

JA NE JOILLA EI OLE BLOGIA LÄHETTÄVÄT MULLE KUVAT SÄHKÖPOSTIIN JA MÄ LAITAN NE SITTEN TÄNNE OMAAN BLOGIINI :)