Eilen ilta kävelin katsomaan sairaalasta kotiutunutta ystävätärtä ja kotiin palatessa piti väkertää vielä iltapuhteena parit kortit :)

Cd-kortista halusin tuollaisen "mustansävyisen".. synkän... mutta lopputulos näytti minusta ihan valoisalta vaikka taustapaperi ja cd-levy mustia ovatkin :) Levyn reunassa oleva ääriviivatarra-koukero on sitä Tiimarista ostettua aniliininpunaista... Ehkä sen valoisuuden tekee nuo enkelit :) Kortti on kasattu vaaleanpunaiselle kartongille, joten kortin sisäpuoli on hempeä.
1409509.jpg

Lauantaina kävin kirjakaupalla leikkaamassa BigShot stansseilla  kirjaimia ja koukeroita, tälläinen kortti tuli sitten leimakuvavaihdon leimoista, koukeroista ja kartonkipohjaan leimatuista, geelikynillä väritetyistä auringonkukista :)

1409507.jpg

Tässä yhteiskuva osasta pääsiäisenä valmistuneista korteista... muistin tuon kohojauheen ja laitoin sitä joihinkin enkelikortteihin (vasemmalla vaaleanpunaisissa ja keskellä alimmassa) ... siis "liimaleimalla" kuvio ja päälle  kullan väristä embossaus kohojauhetta ja lämmitys leivänpaahtimella!

1409508.jpg

Ilma ulkona on ihan järkky, tuulee ja tuiskuaa ja mulla on se kuntosaliohjaus kohta, ei auta kuin vetää kampetta niskaan ja mennä... jos olis toisenlainen omatunto niin jättäisin menemättä ja peruisin... mutta.... eikun menoks, vaikkei huvita yhtään :(