Eilinen keskiviikko meni lasitöiden teossa Lahdessa, sinne jäi uuniin korut ja kulhot ja lautaset. Mielenkiintoista nähdä mitä sieltä uunista ulos tulee ja ovatko hyvin onnistuneita. Sormet syyhyävät sulatuslasitöihin taas hirveesti, se olis se "mun juttu" kun vaan mulla olis työtilat ja oma uuni!

Noora oli pari päivää pois koulusta ja kovassa mahataudissa, tiistaina oksetti 14 tuntia lähes yhteen menoon, keskiviikko meni sohvalla makoillessa ja toipuessa, tänään olo jo normaali. Mikähän lie iski, sillä meillä ollaan tosi harvoin kipeänä ja kulkutaudit eivät yleensä iske, kiitos siitä Aloe Veran ja Eginaforsin!

Aloe Verassa oli minulla parin viikon tauko, kun juomat loppuivat. Heti meni kynnet ja kynsinauhat rikki, iho kuivui ja vatsavaivat lisääntyivät. Nopeasti sen eron huomaa, silloin kun ei juomaa juo ja vanhat kurjat oireet alkavat palautua :( Kun juon Aloeta, mulla kasvaa kynnet ja ovat kovat ja kauniit ja kädet ja kynsinauhat ovat ehjät ja terveet... mutta annas olla kun viikon on ilman Aloeta, johan se heti näkyy! On se vaan niin ihmeellisen hyvää ainetta!