Aamun ajatus

HÄTÄTAPAUKSESSA:

1. Kääri viittasi

2. Ota hattusi

3. Jätä huolesi portaille

4. Suuntaa askeleesi kadun

aurinkoiselle puolelle

 

Syyskuu on lähtenyt käyntiin ja sen myötä positiivisuusviikko! Nyt on itsekunkin  katsottava peiliin ja mietittävä omaa positiivisuuttaan... onko parantamisen varaa, asennemuutosta yms... ?

Tänä aamuna petyin kun olen oppinut kesän aikana katsomaan aamulla ykköseltä sitä ihanaa espanjalaissarjaa Serrannon perheestä. Hulvatonta menoa ja espanjankielen kalkatusta... ja tänään sitä ei enää tullut. Se on ollut mun aamutraditio tässä kahvimukin ja netin yhteydessä. Enkä ole mistään lukenut että se nyt loppuikaan ja tilalla oli joku ihan typerän oloinen uusi sarja :(

Olen viikonloppuna möyrinyt vähän tuolla pienemmällä ullakolla. Raivannut ja siivonnut, pakannut kangasmateriaalia banaanilaatikoihin, vienyt jotain jopa roskiinkin :) Se on mulle saavutus! Monta roinalaatikkoa on perattavana, eilen kävin läpi vanhojen kuittien ja laskujen laatikkoa ja hauska oli jotain markkahintoja verrata nyt euroihin...

Sormet syyhyä ompeluun ja tekemiseen kun noita matskuja penkoo, siellä olis vaikka mitä käyttökelpoista kun olis se työtila missä vois kaikkea levitellä yms.

Ihana jätesäkillinen kangaskaupan "roskiksesta" jossa olis tosi hyvää materiaalia kangaskorteihin yms. Muutamat kortit pitäiskin nyt tehdä kiireesti.

Näissä mietteissä kohti fysikaalista hoitoa ja jumppahetkeä!

Mukavaa syksyntuoksuista maanantaita!