Kyllä tämä aika lentää ja etenee vauhdilla, nyt ollaan taas jo keskiviikossa! Eilen ompelin mekosta prototyypin, kun en uskaltanut sitä hää-mekkoa ommella suoraan tuosta ruskeasta pellavasta, kun en ollut varma että onko tuo trumpettihelma mun kropalle suotuisa... joten tein sit toisesta halvasta kankaasta ja menin sit Textiikkiin Hilkalle sovittamaan sitä. Hän vähän laitteli neuloilla kavennuksia ja pienensi kaavoja ja nyt alan tekemään sitten varsinaista mekkoa pellavasta. Onneksi kastelin kunnolla tuon pellavan, siitä lähti ihan älyttömän musta vesi ja kutistuikin melko reippaasti. Malli on kyllä aikas ihana, hihaton, melko sutjakka, istuva ja helmasta kiilojen avulla levenee trumpettimaiseksi.... kahvinruskeaa pellavaa ja yläosassa turkoosia kirjontaa ja paljetteja... täytyy saada kyllä häistä joku kuva tänne!

En halunnut mekon kanssa jakkua, ettei tuo sutjakka linjakatkea vyötäröllä, joten...  Mekon kanssa tulee siis Tarjuskan virkkaama salomoninsolmuHIHATIN, joka on prikuulleen väriin sopivaa kahvinruskeaa mohairia! Tarjuska teki mulle myös helmikoruja ruskeasta ja turkoosista.  Tänään saan lasikaupasta ne sulattamani lasikorut ja valkkaan sitten, että onko siellä mekkooni sopiva kaulakoru, vai laitanko tuon Tarjuskan tekemän helmijutskan!

 Ruskeat kengäthän olen jo aiemmin ostanut, ne oli tosi löytö! Maanantaina ostin kaupunkireissulta ruskeat rintsikat, niiden ostaminen on kyllä aina yhtä hankalaa hommaa! Kun on tälleen sopivasti ympärysmittaa ja kuppikokoa, se rajoittaa aika monta mallia jo pois ja sitten kun on vielä sen verran toispuoleinen, että aina jostain kiristää ja jostain löpsöttää! Hyvien istuvien ja sopuhintaisten rintsikoiden löytyminen on työn takana! Nyt natsasi Anttilassa, siellä oli oikein ihanan näköiset ruskeat simppelit liivit, joissa on tukevat kupit, että on ryhdikäs povi juhlamekon alla... eikä ollut hintakaan huikaiseva, alle 9 euroa! Mulla on käynyt hyvä säkä näissä hääkamppeiden hommaamisessa.

On tosi kiva lähteä ystävieni häihin! Tämä pari on sellainen viidenkympin korvissa oleva älyttömän rakastunut pari, harvoin näkee sellaista paria joista tuo rakkaus loistaa ja toistensa palvonta on ihan uskomatonta. En ole kuullut kenenkään toisen pariskunnan puhuvan toisilleen ja toisistaan niin nätisti ja kunnioittavasti kuin nämä puhuvat! Enkä ole ennen ollutkaan upseerihäissä, joten kiva on nähdä miten se vaikuttaa häihin, että sulhanen on eläkkeellä oleva armeijan kapiainen :)

Ja tämän lauantaisen hääreissun kruunaa tuo perjantainen  YÖLINNUN konsertti!

Mutta nyt mekon ompeluun! Aurinkoisen mukavaa päivää kaikille!