Olen tänään herännyt vapaaehtoisesti 5.30 ! Uskomatonta, harvinaista :)
Täällä on uimahallissa 24h viestiuinti, alkoi klo 24 ja jatkuu siis tämän vuorokauden. En mahtunut joukkueisiin mukaan, ne ovat aika suosittuja ja muutama vapaa paikka olis pitänyt varata ajoissa... kolme joukkuetta ui vieretysten siis tauotta 24h. Saa vesijuostakin jos ei tahdo uida... Ystävättäreni uintiaika oli aamulla klo 5-6. Menin siis "kannustamaan" ennen kuutta, mutta vuorot olivatkin sen verran muuttuneet, että hän oli uinut "vain" puoli tuntia ja lopettanut osuutensa just 5.30. Mutta seurasimme siinä sitten hetken aikaa toisten uintia. Pitää jossain vaiheessa käydä uudemman kerran katsomassa :)
Myös kuntosalissa on 24h kuntopiiri,vähintään yksi kuntoilemassa koko ajan... siinä just yksi mies lopetteli, hän oli tehnyt kuntopiiriä klo 3.00 -6.00... minusta ihan käsittämätön aika mennä kuntosalille aamuyöllä klo 3 ja kuntoilla siellä 3 tuntia! Tuo se vasta hullunhommaa onkin!

Ajattelin, että seittemän maissa kotiin takasin tullessani painun peiton alle jatkamaan uniani, vaan ei sit nukuttanutkaan joten jäin hereille... kahvia, telkkaria ja nettiä... eipä olekaan tätä aikaista aamuteeveetä tullut katsottua herra ties milloin.... nyt parit kortit voit väkertää :) En mää kyl tälläistä aamunousua tavakseni ota, mutta tulipahan nyt herättyä :)

Joten hyvää huomenta kaikille teille!