Edit: Kaija tuolla kommenteissaan mainitseekin nuo tasalukuiltamat joita 3 vuotta sitten vietimme :) Tänään olen niitä muistellut, olipas kivat ja minun näköiset juhlat! Kuvia voi katsella tästä linkistä, kyse on siit vanhanajan iltamista jonka teemaan olimme kaikki pukeutuneet nuorisoseurantalolle :)

Kummasti nuo vuodet vierii ja tänään tulee mittariin siis 43, pitkästi on viidennennelläkymmenennellä! Tosin jos eläisi 90 vuotiaaksi, niin onhan tässä vieläyli  puolet matkaa edessäkin :) Se puoli olkoon mennyttä parempaa!

Taitaa olla elämäni ensimmäinen synttäripäivä, ettei ole täytekakkua eikä kukkakimppua pöydällä. Suunnitelmissa oli tehdä auringonkukkakakku ja voileipäkakku, mutta.... toisin kävi. Sisko kävi miehensä kanssa ja toi kassillisen ruokaa, kahvittelimme kaupan omenapiirakan ja keksien kanssa :) Minultahan hävisi sairaalaan kahvinhimo eikä tee vielä yhtään kahvia mieli, vähän maistoin eikä se hyvältä maistu, joten en väkisinkään juo... Äitin antamasta rahasta ostin yhden uuden pienen viherkasvin kun kävimme pikaiseen ihmettelemässä paikallista uutta Tokmannia.  Kovin perusteellisesti siellä en vielä jaksanut tutkia, mutta tulipahan nähtyä tuo uusi hieno kauppa. Tänä talvena on kukat kuoliintuneet, että ovat ihan roskiskamaa, saint pauliat ihan elottomia jne... pikkuhiljaa on saatava muutamia uusia viherkasvejakin.

Hassu yhteensattuma kun sain perjantaina kaksi synttärikorttia postissa ja sattuivat olemaan prikulleen samanlaiset kortit joissa oli kauniit tulppaanit ja teksti:
"Lähetän sinullle kimpun toiveita, että unelmasi täyttyisivät". Näin todellakin toivon, sillä kyllä nämä vastoinkäymiset nyt saisivat riittää, olen niitä mielestäni saanut enemmän kuin tarpeeksi, enemmän kuin olisin jaksanut. Nyt on aika unelmien käydä toteen!

Aamupäivällä sain hienon onnittelulaulun puhelimessa, tuntemattomasta numerosta komea tumma miesääni lauloi, onnitteli 23 vuotis synttärin johdosta ja sulki puhelimen. Vähänks jäin äimänä ihmettelemään, että kukas tuo oli! Ääni ei kyllä heti paljastanut vaikka siinä jotain tuttua olikin, naurahdus puhelun lopussa jäi korviin, että kuka ihme tuo oli??? Muutamalle ystävättärelle tekstari ei selvittänyt asiaa, aikani plarasin mielessä miehiä jotka tuon voisivat tehdä ja naisia jotka voisivat käskeä jonkun "tuntemattoman"  miehen soittamaan.... TuulaL:kaan ei suoraan paljastanut kun kyselin, mutta viimein selvisi että sieltä se Tuulan suunnalta tuli Riston laulamana! Mutta empä ole Riston laulua kuullut, enkä tiennyt sen lauluäänen olevan noin komea :) Hyvä että selvis, muuten olis kyllä mennyt yöunet miettiessä :)

Kiitos kauniista sanoista ja korteista, peeteelle  kiitos erityisen hienosta värssystä taas :)

Tätä kirjoittaessa naapurin mies soitti ovikelloa ja toi pienen ja kauniin verenpisaran suoraan puutarhalta, tietämättä synttäriäni... näin uusia viherkasveja alkaa ilmaantumaan :)