Ompas tänään ollut Kusti ahkerana ja pakkasessa polkenut mulle aivan ihanaa postia!

Tosi kiva postipäivä!

Viime viikolla lähettelin nämä omat priva-vaihdot Kreikka-Auringonkukat-Rakkaus ja tänään sain kaikilta kolmelta vaihtarit itselleni, Aivan Upeita kortteja kaikki!

Tässä ensin Jaatiinan matkailukortit vaihtariksi omiin Kreikka-kortteihini. Tosi ihanat kortit jotka hän on tehnyt matkakuumeessaan :

357126.jpg

Tässä tekemäni Kreikka-kortit Jaatiinalle, kahden kortin sarjana. Kreikkaan mulla on ikuinen kaukokaipuu... Helmet on Korfulta ostetusta kaulakorusta...

357135.jpg

Tässä on Tatsin romanttisen ihanat rakkaus-aiheiset kortit "Loveen" kahden kortin sarjana: Taidokas tuo paperileikkauskoriste!

357122.jpg

Eilen iltana siivoillessani taas materiaalilaatikoita, tuli eteeni pari liuskaa noita postimerkin reunoja ja säästin ja aattelin niistä käyttää johonkin korttiin kehyksinä ja kas kummaa Tatsilta tuli kortti missä näin on tehtynä! Tosi kauniit rakkaus-kortit ja miten upeat kulmat! Kauniita kulmalävistäjiä, tuollaisia minäkin haluan!

Tässä on Maissin Sunflower-vaihtarit. Ihanat kortit! Kuvassa näkyy hänen laittamat "pehmusteetkin", kahviservetti ja efektilankaa! Eilen aattelin, että oiskohan mulla jotain kivaa "karvaista" lankaa kortinreunaan ja tänään sitä tuli postissa kuin tilauksesta!

357129.jpg

Lähikuva toisesta kortista vielä, nää on upeita! Auringonkukat on mun ehdottomia lemppareita!

357130.jpg

Ja tässä omat tekeleeni hänelle, pehmusteena oli  kahvi-kangasta. Omat korttini näyttävät nyt tosi yksinkertaisen pliisuilta:

351579.jpg

Ja vielä tänään tuli neljäskin kuori aivan upeita ATC-kortteja. Tämä on Hiekkaoliivin ATC6 vaihdon Ruoka/kahvi aiheesta Arjalta. Hän sanoo näiden olevan ensimmäiset atc-korttinsa ja luonnehtii itseään "ihan raakileeksi", mutta nää kortit on tosi taidokkaat ja upeat! Ihanat ideat! Unohdin ottaa omista lähettämistäni kuvat! Toivottavasti Arjalla on kamera, että hän voisi ne kuvata!357120.jpg

 

Ja eikä tässä vielä kaikki :) Sillä sain tänään myös tilaukseni Hiekkaoliivista!

357124.jpg

Leimasintyyny, leipomis-tarroja ja saksi-niittejä!

Eikä tässäkään vielä kaikki, sillä sain vielä postcrossing -foorumin suomivaihdon talvi-kortinkin tänään, upea aurinkoisen kimaltava hankimaisema.