Torstaille oli touhua enemmän kuin lääkäri määrää... aamulla ylös 5.45 mikä on ihan hirveä nousuaika kun uni on tullut kolmen maissa... todellakin ennen kukonpierua! Ei kauheesti innosta lähteä räntäsateessa, pimeässä, kylmässä vetämään matkalaukkua perässä kohti linja-autoa... matkalaukussa ne tiilitaulut yms kässäjutut ja parturointivehkeet.... Vaajakosken kautta Äänekoskelle, odotusta matkakeskuksessa, laukun vetämistä sateessa jne jne, kyllä moneen kertaan tuli Nissania ikävä! Mikä helpotus ja vapaus se auto on! Äänekoskella treffattiin ihanan aurinkoisen hymyilevän Iida Sofian kanssa, sain pienen hoitopestin ja käytiin Iidan kanssa vaunulenkillä ja parturoimassa pappa. On se tyttö sellainen nauravainen ja hyväntuulinen aurinko, kyllä siinä itsellekin tulee hymy kun sen silmät ja naurun näkee! Eilen Iida sai (taas) uuden serkkupojankin, siellä on nyt nuorisoa rokotettu vauvapiikeillä ja vauvoja putkahtaa vähän sinne sun tänne... lauantaina on yhden ystäväpiirin vauvan ristiäiset. Ihana juttu kun nuoriso menee naimisiin ja saa lapsia!

Iltayöstä köryyttelin äitini pienellä Suzukilla takaisin kotiin, pimeässä räntäsateessa pari sataa kilsaa nelostietä, kotona olin vähän puolen yön jälkeen. Vähän hirvitti nelostiellä kahden rekan välissä tuolla peltipurkilla, mutta onnekseni hyvin selvisin kotiin asti. Pakko oli saada joku kulkupeli viikonlopuksi, sillä menen la- su pitämään huovutuskurssia tuonne sivukylänkoululle, jonne on matkaa ainakin 25 kilsaa metsään päin. Autolastillinen villoja yms materiaalia mukana, ilman kulkupeliä se on mahdotonta sinne päästä... autottomuudesta on mulle nyt monenmoista harmia.

Päivälle tuli pituutta ja rasitetta, monenmoista työhommaa matkanvarrella, selkä oli tulessa kotiin päästyä. Piti ottaa jo 800 Buranakin, ehkä se osaltaan auttoi uneenkin.

Nyt on uusi päivä, kopioimaan huovutusohjeita, hakemaan lankakaupasta villoja, tekemään vielä pari mallityötä... jne jne... että hommaa on tällekin päivälle tiedossa!

Mukavaa perjantaita! Täällä sataa vettä, mutta Vaajakoskella oli eilen 10cm LUNTA!