Eilen kävin sunnuntailenkillä metsässä, katselin että oliskos ollut suppiksia jo hyvin... noh hyvä lenkki tuli ja kopan pohja peittyi suppiksista, vaan ei mitään suurta satoa vielä, tulollaan vasta olivat... Kuulostelin että mitä tuo selkä tykkä sienimetsässä kumartelusta, mutta eipä tunnu olevan moksiskaan. Lauantainahan tuli selkäleikkauksesta 4 kk, nopeasti se aika juoksee!

 Maasto  oli niin hyvä kulkuista, että vaelluskengissä hyvin pääsi kulkemaan, saappaat on ostoslistalla kun entiset heitin kaatopaikalle... Sienessä kun kumartuu-kävelee-kumartuu-kävelee se ei tunnu selälle olevan pahaksi, ei ainaskaan oireillut  mitenkään. Hirvikärpäsiä tosin on nyt pahimmillaan ja pari kaivelin huivin alta jo siellä metsässä ja tänään sitten kotona sisällä lenteli yksi hirvikärpänen, joten sitkeitä sissejä ne ovat!

Tänään olin fysikaalisessa ja annettiin ultahoitoa oikeaan pakaraan ja vasempaan pohkeeseen, ne ovat rasittuvat kohdat, ei varsin kipuna, mutta tuntuu siellä jotain jomotusta... ensin hoitoa, sitten vähän manipulointia ja hierontaa, päälle kylmägeeliä. Vielä pitäis noita kotijumppaharjoituksia tehdä päivittäin, vaikka ne tahtovat jo jäädä useana päivänä tekemättä. Kun muuten jo pääsee likkumaan hyvin ja tulee käytyä vesijumpassa, tanssimassa, sauvakävelyllä yms, niin tahtoo jäädä nuo varsinaiset selkäjumpat tekemättä... noh, pitää täs kunnostautua ja tehdä ainakin kerran päivässä. Muutoin tulee harjoitettua ismakogisia ja trager-mentastikkeja pitkin päivää, vastalihaksia, selkälihaksia, venytyksiä yms yms...

Nyt taidan alkaa ompelemaan kasaan tuota kangas-sudokua! Leppoisaa maanantaita!