Olen saanut jo niin monta ihanaa pakettia ja lahjaa, että siitä voisi päätellä että olen ollut vähä kiltti :) Joulu on ihanaa aikaa kun saa ylläreitä ja voi itse yllättää ja ilostuttaa jotakuta!  Ihana availla tälläisiä ihanuuksia... Kiitos kaikille!

1139009.jpg

Tilkkuystäväni kangaskaverini lähetti ihanan kortin ja himoitsemani piparimuotin, tietysti kankaaseen pehmustettuna :) Iso Kiitos!

1138991.jpg

Toinen tilkkuystäväni kangaskaverini lähetti ihania sukkia ja olipas siellä sukkien sisälläkin ylläreitä :) Punainen pullean pehmeä sydän on käsittääkseni sellainen stressi-jumppapallo?! Vai onko, ainaskin se tuntui kädessä puristaessa kivalta, liekö kävis jalankin alle?! Iso kiitos!

1139013.jpg

Hollannin tontulta tuli tänään muhkea pakettikuori! Muutamat paketoidut jätän jouluksi kuusen alle...

3D kuvissa on yksi oikein osuva kun mietin millaisen kortin teen perheeseen jossa on syntyneet kaksospojat, tuossa kaksi poikaa kurkistaa lumiukon takaa :) Sukkikset on taas ihanat, kuten ennenkin ovat olleet :) Joululevy ja suklaata! Iso kiitos!

Tämä kortti on kyllä yliveto joulupakettien kuljetuksesta :)))

1138996.jpg

1139004.jpg

Yhdeltä ystävältä sain tälläisen ihanan piparilyhdyn, jossa voi tuikkua poltella sisällä...

Tälläistä en olekaan ennen nähnyt... Iso kiitos!

1139012.jpg

Tämän sujautan kuusen alle :) Tilkkuystäväni kangaskaverini tonttunen tälläisen lähetti :) Iso kiitos!

1138993.jpg

Tälläisen ihanan yllärin sain salaiselta tontulta Postcrossing listan kautta, siellä on menossa Pieni joulutoive... jossa voi valita ystävän listalta jolle lähettää pienen yllärin toivelistalta... Iso kiitos tästäkin ylläristä :)

Sain mä vielä kukkiakin paikalliselta tilkkuystävältä :)

1139002.jpg

Kiitos kiitos, ihania lahjoja kaikki :)