Mulla ei nyt tähän ollut mitään kodin pääsiäiskuvaa, kun en ole täällä mitään pääsiäistä laittanut, en siivonnut enkä koristellut, leipomuksista puhumattakaan... mutta laitan kuvan eiliseltä päivältä :) Torstai-aamuna hurautin aamuaikaiseen Vaajakoskelle vähän hommiin, siitä Pandan tehtaanmyymälän kautta Äänekoskelle. Ensin piti tietysti nähdä ihanainen Iida Sofia ja sitten käytiin porukalla katsomassa Ani-mummua, siis äitiäni joka oli kotiutunut olkapääleikkauksesta. Mummu oli ihan hyvässä  kunnossa, kolme reikää olkapäässä mistä se oli tähystyksessä leikattu. Kukkia ja suklaamunia oli pöydät täynnä ja talo täynnä vieraita.

Sain yhden kivan jutun myötä uudet matalat tanssikengät, Äänekoskella on firma joka niitä myy ja tekee tanssipukuja nyt mm. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan... olen pitkään etsinyt uusia tanssikenkiä, sillä sen verran tuo yhden välilevyn puuttuminen vaikuttaa jalan ja alaselän asentoon, etten voi vanhoja tanssikenkiä pitää...  Kävin vähän vaihtamassa oravannahkoja myös siellä Äänekosken erikoisessa askartelukaupassa, mikä on Riitan kotona, koko koti on siis sitä kauppaa... mutta hyvin taas löytyi nopeasti se mitä tarvitsin, korttipohjia, neliökuoria ja ääriviivatarroja.... illasta olikin kotona ysin maissa, palautin laina-auton ja oli aika sippi olo, nelostien vastaantulevien autojen jono oli taukoamaton, valot otti aikalailla  silmiin.... noh, mut se ei ollut se asia....

Vaan asia oli tämä Yhdennäköisyys. Että kun nyt on täällä julkisesti todettu minun ja Nooran olevan samannäköisiä, niin mitäs mieltä olette tuosta siskostani, onko se minun näköinen vai minä hänen näköinen??
Ikäeroa on reipas kymmenen vuotta, pituuseroa ainakin 10cm, kiloissakin hän on paljon pienempi... mutta ehkä meissä jotain samaakin on :)

1393056.jpg

Roni ja Iida ovat ehtineet testata tuon leikkimaton, hyväksi on kuulemma havaittu ja "ulokkeet" oikein mielenkiintoisiksi todettu...  ja hyvin näkyy Joscikin melkein kokonaan mahtuvan samalle matolle :)

1393054.jpg