Nyt on akvaario-ufo tikattu kiemuroita täyteen, JESH mukava tunne että sain sen tehtyä!!  olihan kiemurtamista niin että hartiat ja selkä on oikeesti jumissa, pitää pyllähtää hetkeksi jumppapallon päälle. Hyvä tämä ufo-juttu ;-) Huomenna kun laitan siihen ripustuskujat ja reunakantit, niin se on sit VALMIS uusi seinävaate!!!

Tuossa tikatessa mietin Maijaa, että  pitäis päästä vähän Maijan oppiin taas katsomaan miten se liikuttelee sitä työtä koneen alla kun tulee niin mahdottoman pientä ja nättiä tikkausta ja osaa kirjoittaakin niin hienosti pitkiä juttuja ompelukoneella... Ja SalmeN:kin aattelin että pitäis päästä Salmen leirikouluun katsomaan ja opettelemaan miten se epätasainen neliöpohja tehdään... sitä mitä oli siinä Maan Korvessa työssä ja Mäkkärin peitossa paljon.... sitä tarviisin nyt yhteen uuteen työhön!
Ideat pursuu päässä, nyt on varmaan huomenna jo kaiveltava värit ja vanhat lakanat esiin, että saan yhden päässä pyörivän työn värjättyä alulleen..... ja spiraalikin kiertää takaraivossa, että mitä laitan siihen voimistamaan sitä vihreää spiraalimaisuutta....

Mutta nyt tämä kamari hiljenee ja toivottelee hyvää yötä! Jospas kaivaisi pitkästä aikaa kirjan esiin ja alkaisi lukemaan iltapuhteena :)