Minun on yleensäkin vaikea illalla nukahtaa "normaalisti" vaikka olisin kuinka väsynyt... ja varsinkin nyt kun mielessä pyörii kaikenmaailman ongelmat, ei uni tahdo tulla vaikka mitä levitoimisia käy läpi, laskee lampaita tai miettii mukavia... joten iltayöstä aamuyöhön tulee luettua, liekö tuo viime yönäkin kello oli ainakin kaksi kun lukuni lopetin. Usein tapaan jonkun "hörhön" jonka kanssa tulee puhe  milloin mistäkin, kerran työasioissa tapasin yhden, joka sitten antoi läksiäisiksi mulle tämän kirjan. Luin sen silloin, ja luin sen myöhemmin ja nyt taas. Vaikea on ensin oivaltaa ja päästä jujusta kiinni, mutta asia siinä on selkeää, vaikka se pohjautuukin pitkälle Jumalaan ja raamattuun, mutta silti oikein mielenkiintoista tekstiä! Tässäki kirjassa puhutaan pitkästi Aarrekartan tekemisestä, on selkeät ohjeetkin. Oma uusi aarrekarttani on ihan kohta valmis.. jätetään asiat "Herran haltuun" ja odottelen mitä tapahtuu :)

724420.jpg

Toinen aamuyöstä avaamani kirja on tämä, jonka myös aika ajoin kaivan luettavaksi. Tykkään tuon Tahkokallion tyylistä puhua ja kirjoittaa... suositeltava kirja tämäkin!

724421.jpg

Saas nähdä onko näistä lukemisista ja asioiden miettimisestä mitään hyötyä, aika useinhan minun tulee luettua näitä aiheita ja asioita, kuten sanottu -elämä ei mene niinkuin kirjoissa kirjoitetaan- mutta kyllähän näissä ajatuksia avartavaa, joskin ihan tuttua tekstiä on :) Ainakin vaihtelua murhamyysteereiden sekaan, kun tuntuu että olen viime aikoina lukenut ainakin kymmenen murhaa!