Kyllä postin tulemisesta on ihmiselle paljon iloa, ainakin mulle!  Tässä on ollut monta päivää, ettei postissa ole tullut yhtään mitään, sitä käy postilootalla muutaman kerran kun ekan tyhjän kerran jälkeen on sellainen olo, että postintulo on myöhässä ja käy sit myöhemmin uudelleen toteamassa tyhjän postilootan. Menee monia päiviä joskus viikkojakin ettei tule mitään mukavaa postia, laskuja ja mainoksia vaan. Sitten saattaa olla samana päivänä monta kivaa postijuttua!

Eilen sain postcrossin kortin, tänään sain ystävättäreltä yllärikortin etelän lomalta. Kiva saada kortti jota en yhtään osannut odotella :) Sain myös uuden neulahuovutusvekottimenkin....

Mutta tän päivän ihana posti oli tuo kuori missä on MAGNOLIA leimakuvia! Teimme MariaH:n kanssa oravannahkakauppoja ja hän mulle ystävällisenä ihmisenä leimaili kuvia, joita en olekaan koskaan livenä nähnyt. Muutamaa muutakin pyysin leimailemaan, että olisin ostanut tai vaihtanut johonkin materiaaliin, mutta sanoivat etteivät viitsi eikä ole aikaa... joten kiva kun Maria viitsi :)  Minä laitoin oravannahkoina Marialle kuorellisen paperista askartelumatskua ja parit servetit... Saas nähdä mitä kumpainenkin saamme aikaan toisen oravista :) Tässä linkissä Marian sivuilla on kuvat just noista kuvista mitä sain! Maria on tehnyt paljon jo kortteja näistä, käykääs katsomassa :)

 Näitä Mangolia tyttösiä ja poikia on nyt monessa blogissa paljon, taitaa olla sellainen "uusi-idea buumi"... harmi, ettei näitä myydä vielä suomalaisissa askartelukaupoissa, edes suomalaisissa nettikaupoissa ei näitä ole, pitäis tilata ulkomailta ja siinä on mulle se pulma kun ei mulla ole visakorttia millä ne pitäis maksaa, eikä kyllä kielitaitoakaan kovin kummoisesti.... joten nää ulkomaantilaukset on  multa jääneet. Mutta jospas näitä jotenkin saisin  vielä erilaisia lisää :)