Arvontavoitot on äsken viety postiin, toivottavasti ovat perillä jo heti maanantaita piristämässä.

Mari sai vähän muhkeamman ja monipuolisemman voiton, joka sit jakaantuikin kahteen isoon helpostikuoreen kun yhdestä olis tullut liika pullea :)

Pirkolle ja Marsulle lähti samanmoiset voitot... pienemmän kuorelliset kuin Marille...

Kuvatkin kyllä otin, mutta en taidakaan niitä vielä tähän laittaa, jotta säilyy nyt jotain lapsenomaista jouluista jännitystä, että on sit kiva avata kuori kun se saapuu...

Aattelin laittaa ne jo alkuviikosta, mutta niin tämä viikko hujahti ja hurahti ohi ihan kamalaa vauhtia kipeällä polvella kinkaten :( ... tiistai ja torstai meni vielä kaupungissakin ja halusin tuohon Marin pakettiin pari pientä juttua ostaa lisää, joten sain sit tänään vasta paketit kasaan ja postiin.  Aika lentää isoilla siivillä ja tuntuu että aina on perjantai ja puolet suunnitelluista hommista tekemättä... Alkuviikosta ahkeroin kyllä joulukortteja ainaskin 50 kipaletta... nyt alkaa niissä olemaan suurin sesonki ohi, toi täsmäkortteja on vielä tehtävä ja kaikki omat kortit...  en tiiä miten tänä vuonna oman korttiasian ratkaiseisin.... onhan täs vielä aikaa :)
Osoitteetkin on kaikki tuossa rikkinäisessä läppärissä joka ei aukea... voi tulla harmaita hiuksia ja pään raapimista ennenkuin omat korttini ovat postissa!