...nimittäin tämäkin päivä on sujahtanut tosi nopeesti johonkin.... aika oikeesti lentää! Ystävättären kanssa kahviteltiin tänään Avon ja Aloe Vera tuotteiden merkeissä, loistavia tuotteita  molemmat! Hän toi tulessaan kahvipöytään pizzapalat ja  lehtevät omenaleivokset...noh, ihanaa ja hyvää, mutta mutta... kun meitsin pitäis laihtua ja elää mahdollisimman vähillä hiilihydraateilla, niin nuo ei ole ollenkaan sopivaa syötävää! Ja kun on heikko luonne ja aattelee, että kerran tässä eletään, niin tuleehan ne syötyä ja sit on muun päivää ilman hiilareita :) Kaalisoppaa josta jalostin jauhelihalla ja sipulilla kaalimuhennosta, olipas hyvää! Ostin viime lauantaiksi ison kaalin, josta tein ensin kaksi uunivuokallista maan mainiota karppi-kaalilootaa ilman riisiä, seuraavaksi tein siitä kiinalaistyyppistä hapanimelää kaaliwokkia, sit keitin keittoa eilen ja tänään siitä keitonjämästä sit tuota muhennosta.... ja vielä kaalin kannasta teen jalkakylvyn! Kaali on hyvää ja terveellistä ja vieläpä pirun halpaakin nyt ja tykkään kaaliruuista tosi paljon :) Suosittelen, kaalilootan resepti on tuolla reseptisivulla.
 Tästä hiilarinsyönnistä piti sit lähteä vielä toiselle kävelylenkille postiin... että sai edes jotain palamaan pois  ja itselleen paremman omantunnon :)

Aloe Vera asioita olen tässä laittanut järjestykseen ja vähän kirjanpitoa ajantasalle yms yms aktivoitunut senkin suhteen taas jälleen kerran. Sillä FLP:n Aloe Vera on mun pelastus :) Se pitää kunnossa ja terveenä, auttaa moneen vaivaan ja asiaan! Luojan kiitos olen sen löytänyt osaksi hyvinvointiani!!! Ja jos joku asiasta on yhtään vähän kiinnostunut, laittakoot mulle meiliä, kerron enemmän kuin mielelläni tästä mahdollisuudesta hoitaa itseään :)))

Aktivoiduin kangaskauppaan ostamaan reunakanttikangasta akvaarioon, mutta reunan ompelu jää huomiselle. Tänään olen tehnyt muutamia kangaskortteja puolivalmiiksi, väliin loppui jo idea ja inspiraatio, mutta kun hipelsin vähän aikaa Jaanan lähettämää hilulaatikkoa, niin sit taas  intoa löytyi korttien koristeluun :) Löysin pari vanhaa värjäyskokeilua jotka ovat loistavia korttipohjakankaita. Pieleen menny marmoroitukangas näyttää ihanalta kortissa, vaikka muuten onkin ollut "pilalle mennyt rätti"... varastin yhdestä korttiringin kortin kuvasta jo itselleni uuden nappien ompelutyylin :)
Ensi viikolla näette kaikki ihanat kortit ja ufotkin.... kohta on ystävänpäivä!

EDIT: sen verran  vielä istahdin siksakkia suruuttamaan että sain kaksi korttia kantattua... tämmöttistä taidetta ilman aivoja :) Alemman kortin pohjakangas on painantakurssin
pöytärätti...

1277404.jpg

Jospas sujauttaisi nämä postiin menemään jollekin ystävälleen... :)